Connect with us

Top Story

ŠOK! Oni zajedno igraju u seriji PEVAČICA – Jednom su detinjstvo obeležile tragedije, a drugi je zbog uloge mogao da ostane bez glave! EVO o KOME je reč!

Published

on

Prikazivanje serije “Pevačica” počelo je prošle nedelje na kanalu Superstar. Gledaoci su oduševljeni, kako serijom, tako i debitantskom ulogom Milice Pavlović, koja igra tragičnu junakinju Ivanu Lazić.

Glumci Miloš Timotijević i Zlatan Vidović zajedno su se našli na setu tokom rada na ovoj seriji.

Pročitajte još PEVAČICA – Stigao novi hit iz popularne serije! Pogledajte spot za pesmu BOGINJA i otkrijte – Hoće li Vlada OSTAVITI IVANU?

Vidović u pomenutoj seriji tumači bivšeg policajaca, a sada detektiva u skromnoj privatnoj agenciji koja se bavi slučajevima praćenja, utvrđivanja prevara i slično.

Zlatan je dosad obično igrao tragične junake u teškim životnim okolnostima, glumio je u seriji „Dara iz Jasenovca“, a kako je jednom prilikom otkrio, on je imao teško detinjstvo, rastao je u vreme rata.

Pročitajte još Zbog PEVAČICE Milica Pavlović ODBILA uloge u dva filma! Rekla NE velikim zvezdama! EVO o KOJIM filmovima je reč!

– Ja sam dete rata, odrastao sam u ratu, moj otac je bio na ratištu četiri godine, čak nam je i kuća srušena tokom ratnih dejstava, tako da sve to negde ostavi ožiljke na čoveku. Ali, kao što sam ranije pomenuo, za glumce je to mnogo značajno – da imaš što živopisnije lično iskustvo i život da bi to mogao da implementiraš na scenu i ispred kamere. Meni je sve to koristilo dok sam radio na tim likovima – rekao je glumac.

Sa druge strane, Miloš koji u „Pevačici“ tumači kompozitora je dobio niz skandaloznih pretnji koje su mu upućivali tinejdžeri zbog uloge Stupara, korumpiranog gej policajca, u “Južnom vetru”.

Pročitajte još Serija PEVAČICA 5. epizoda: OTKRIVAMO zašto Rade MRZI Bojana i KO želi da UBIJE Ivanu! (VIDEO)

– Vidim da publika neverovatno pozitivno reaguje i to mi je drago, to dođe kao melem na ranu. Uvek je dobro čuti fidbek jer to znači da se ono što radite prati i gleda. Drago mi je da vidim da publika reaguje pozitivno na moj lik, nakon cele drame oko uloge u “Južnom vetru” – ističe Miloš i odgovora da li je oprostio teške reči i pretnje koje je tada dobijao:

– Nikome nisam zamerio ništa, na publici je da učitavaju stvari na koji način žele, a ja sam samo iz komentara izvukao pozitivne stvari. Shvatam da je svako iz svoje vizure shvatio tu ulogu i da su bili ogorčeni iz svojih ličnih pobuda, tako da stvarno nemam razloga da se ljutim i da bilo kome nešto praštam. Te žustre reakcije su individualna stvar i refleksija njihovih života.

SERIJA Pevačica Miloš Timotijević Milica Pavlovic

Foto Promo/Printscreen Instagram 24sedam.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Blic

Advertisement