Connect with us

TV

Milica Pavlović ODBILA „nepristojnu“ ulogu MILOŠA BIKOVIĆA! EVO o čemu se radi…

Published

on

Milica Pavlović zakoračila je u svet glume glavnom ulogom u seriji “Pevačica”. I dok mnogi gledaoci, posebno njeni obožavaoci hvale njenu glumu, ima i onih koji smatraju da se nije doblo snašla.

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju NECA i VESNA iz serije SREĆNI LJUDI (VIDEO)

Bez obzira na kritike, Milica je neko kome se ne može osporiti fotogeničnost. Zbog toga je često puta bila pozivana na kasting za razne uloge, a neke je i odbila.

Zanimljivo je da je pre serije “Pevačica” dobila ponudu da se pojavi u filmu “Hotel Beograd”. Lično ju je pozvao Miloš Biković, ali Milica Pavlović je i njega odbila. Evo i zašto:

PROČITAJTE JOŠ: Tamara Dragičević otkriva ŠTA joj je Dragan Bjelogrlić ZABRANIO na snimanju filma TOMA! A EVO i KAKO je savladala naglasak Silvane Armenulić!

– Da, bilo mi je ponuđeno više uloga. Nisam ih prihvatila ne jer nisu bile dobre, nego mi nisu bile u tom momentu dovoljan izazov. Za film “Hotel Beograd” me je zvao Miloš Biković i ponudio mi jednu malu, slatku, simpatičnu ulogu. Trebalo je da budem dobra “riba”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Nakon Aleksandre Prijović i Milice Pavlović – još jedna folk PEVAČICA dobija ulogu u seriji! EVO o KOME je reč!

– Iako me je pozvao lično Biković, koji ima fantastične rezultate i jedan je od naših najvećih glumaca –  nekako mi to nije bio izazov. Baš sam tad pričala sa prijateljima da bi mi veći izazov bio da ne progovorim ništa nego da – na primer – vidim Bikovića, budem čistačica, obrišem mu cipele, nego da budem dobra “riba” – rekla je Pavlovićeva u emisiji “Amidži šou”.

Zanimljivo je to da je glavna uloga u seriji “Pevačica” najpre ponuđena drugoj pevačici. A o kome se radi saznaj OVDE

Foto Instagram / milosbikovic / superstartv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement