Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Published

on

Kada je pre nekoliko godina ugledao svetlost dana, autobiografski roman našeg poznatog glumca Žarka Lauševića prodat je u rekordnih 350.000 primeraka, nakon čega je ubrzo izašao i nastavak „Dnevnik jedne robije“. Laušević je u ovim romanima nakon decenije ćutanja opisao hapšenje, i dane koji su usledili posle. U Srbiji je tih dana vladala prava pomama za ispovešću Lauševića. A pretpostavljamo da bi ista mogla zavladati i za serijom na kojoj trenutno radi produkcija Firefly.

Pročitajte još Serija BRANILAC, 2. epizoda – Hoće li se Rade predati policiji?

Vest o tome da će biti snimana serija po romanu „Godina prođe, dan nikada“ pojavila se prošlog leta, a vođeni željom da saznamo šta se od tada promenilo raspitali smo se kada bismo mogli da dočekamo premijerno prikazivanje.

Pročitajte još JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE – Glumica Snežana Savić otkriva nepoznate detalje o Jovanki! A EVO i KAKO je gradila lik!

Kako nezvanično saznajemo serija je i dalje u pripremnoj fazi. Mala je verovatnoća da će rad na ovom projektu započeti ove godine. Kako je reč o kompleksnom procesu koji podrazumeva usklađivanje dostupnosti glumaca koji bi se pojavili na kastingu za seriju i niz drugih segmenata neophodnih za početak produkcije, još nema konkretnih informacija o tome kada će početi snimanje.

Pročitajte još Jovanka Broz i tajne službe 2. epizoda – Jovanka i Tito se VENČAVAJU! Saznajemo i zašto Tito Jovanku šalje u Rim kod našeg AMBASADORA!

Ono što je sigurno jeste to da serija „Godina prođe, dan nikada“ neće biti na TV programu ove godine. A kada je reč o tome hoće li se u seriji pojaviti i Žarko Laušević, ovo je najskorija informacija na ovu temu.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

– Producenti su i dalje u pregovorima, ali ne isključuju Žarka ni kao pomoć scenaristima, a ni kao glumca. Sve se radi u apsolutnom dogovoru s njim. Pandemija je sve stopirala, pa i ovaj projekat. Svi se nadaju da će se do kraja godine znati više informacija oko samog scenarija, ali i mogućih glumaca i lokacija za snimanje, preneo je nedavno Blic, dodajući da je Laušević je svestan da bi ekranizacija njegovog romana mogla biti vrlo gledana, jer već godinama dobija upite kako fanova, tako i kolega, da li će se to dogoditi.

Foto Printskrin

Izvor Film i TVKurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement