Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Luka Kanački NIJE ADIN I BOŠKOV SIN!?

Published

on

Igra sudbine 324. epizoda koja nas očekuje u sredu, 22. septembra od 20.00 na TV Prva razrešiće nam jednu veliku misteriju. Ili više njih. Ali da krenemo redom.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Goran Bogdan kao od majke rođen! Gore društvene mreže! EVO o ČEMU je reč!

Za početak, situacija između Nade i Strahinje je sve zategnutija. Taman što je izgladila stvar i objasnila Strahinji da nema ničega između nje i Luke i da je ta ljubav bila detinjasta, Pančeta će zakomplikovati stvari. Ona je iz prikrajka slučajno načula kada je Nada Aleksi rekla da ne zna koliko dugo će još moći da čuva tajnu. Hoće li Pančeta pomisliti da Nada ima nešto sa Aleksom? Da li će to otkriti i Strahinji?

Pročitajte još HIT! Prvi put U ISTORIJI – SRPSKA SERIJA na KANSKOM FESTIVALU! A evo i KOJA!

Za to vreme Ada Kanački saznaje da je u zemlju stigao i Riter. Brunerov sin. I da ga je posetio u zatvoru. Šta li je pokvareni zlikovac smislio ovog puta?

A on je Riteru objasnio da će uskoro postati direktor jedne firme koja će uništiti Kan Holding. To je Brunerov veliki plan za osvetu Adi Kanački.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Evo ŠTA se dešava na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! Da li je ISTINA da je snimanje PREKINUTO?

Međutim, hoće li to biti najveće iznenađenje naredne epizode serije Igra sudbine? Šta će se dogoditi kada stignu rezultati testa DNK analize? Ada Kanački je rekla da nikad ne bi pokušala da lažira testove rezultata, a da li bi to uradio neko drugi? Da li bi neko podmetnuo lažne rezultate za Lukin test? Hoće li se ispostaviti da Luka nije Adin i Boškov sin?

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement