Connect with us

Top Story

ŠOK! Žestoka SVAĐA u emisiji ZVEZDE GRANDA! Ceca ODBRUSILA MILIJU! A evo i ŠTA!

Published

on

Ceca Ražnatović je tek počela da sedi u žiriju Zvezda Granda, gde je zauzela mesto Jelene Karleuše, a već je krenulo burno!

Na snimanju poslednje emisije došlo je do rasprave između nje i pojedinih kolega koje sede u žiriju, a da je Cecu nešto iznerviralo jasno se vidi na snimku koji je objavila na Instagramu.

Pročitajte još HIT! Snežana Savić progovorila o nastavku serije IGRA SUDBINE! EVO i ŠTA misli o pevačicama kao glumicama i ŠTA joj je najveći glumački izazov!

Objavila je nekoliko sekundi rasprave, a iako se ne čuje šta su govorili, s pevačicinih usana se lako može pročitati šta je rekla. 

„‘Ajde molim te!“, rekla je na kraju Ceca, odmahnula rukom ljutito i sela na svoje mesto, i time stavila tačku na svađu.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Evo ŠTA se dešava na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! Da li je ISTINA da je snimanje PREKINUTO?

U trenutku rasprave Ceca je gledala u pravcu produkcijskog žirija, koji čine Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić, kao i Saše Popovića, koji je u ovoj sezoni u ulozi sudije, tako da se pretpostavlja da je ovo „Ajde, molim te“ bilo upućeno nekome iz žirija. Saši? MIliju? Ili Snežani?

Foto Prinstskrin

Foto Promo

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement