Connect with us

Featured

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Evo ŠTA se dešava na setu serije TAJNE VINOVE LOZE! Da li je ISTINA da je snimanje PREKINUTO?

Published

on

Kako ekskluzivno saznajemo iz produkcije Met Ro, serija Tajne vinove loze i dalje se snima. Ekipe su na terenu i radi se punom parom, kako nam je saopšteno u razgovoru sa predstavnicima produkcije.

Pročitajte još ŠOK! Prekinuto snimanje serije TAJNE VINOVE LOZE! A evo i ZAŠTO!

Mada su se ranije tokom dana u medijima pojavile informacije da je snimanje serije prekinuto 19. septembra jer je glavna glumica Sloboda MIćalović dobila koronu. Ta vest, međutim, nije tačna.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Ekipa serije je trenutno na terenu nadomak Beograda gde se snimaju nove epizode druge sezone. Sve teče po planu, bez ikakvih prekida i odlaganja, saopšteno nam je u produkciji serije koja će se uskoro emitovati na kanalu Superstar, kao i na RTS 1.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

Srpski mediji ranije tokom dana preneli su vest da je Sloboda Mićalović pozitivna na koronu. Iako tu vest ona lično nije demantovala, već je novinare uputila na produkciju, reklo bi se da ta informacija nije tačna.

Reditelj Dejan Karaklajić, koji je trenutno na putu u Zagrebu, takođe nije potvrdio vest da je serija stopirana i da je naša poznata glumica obolela od korone.

Foto Promo

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement