Connect with us

Top Story

IGRA SUDBINE – Luka je U ŠOKU! Ada SUMNJA u to da je ON NJEN SIN? Sledi PAKAO!

Published

on

Igra sudbine 325. epizoda koja je na programu TV Prva 23. septembra od 20.00 povešće nas korak bliže konačnom izbacivanju Brunera iz igre. Prvi koji mu je okrenuo leđa bio je baš njegov sina Riter. A u njega se Bruner najviše uzdao.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Međutim, Brunera će ostali napustiti samostalno. I to da bi spasli svoje kože. Jedno po jedno, zahvaljujući angažmanu Stane i Coleta. Oni jednog po jednog okreću primoravajući ih da se daju u bespoštedno utrkivanje u tome ko će prvi postati svedok saradnik. Naravno, ko ne postane završiće kao i Bruner.

Pročitajte još Kviz POTERA 2. epizoda – Mogu li radnik na kruzerima, profesorka u penziji, inženjer i doktorant organske hemije POBEDITI TRAGAČA?

I dok je kandidata bilo mnogo jedan je odreagovao ODMAH! Pristao je da istog trenutka u kameru ispriča sve Brunerove tajne.

Za to vreme, Luka je na ivici razuma. Užasnut je time što ga je Ada naterala na DNK analizu. Zar ona sumnja u to da je on njen sin? Aleksa ga uverava u to da je to samo Adin način da se suprotstavi Bruneru i Vidu, ali njemu to nije pravo.

Pročitajte još AVIONDŽIJE – TOP 5 RAZLOGA zašto ne smete da propustite NIJEDNU EPIZODU ovog URNEBESNOG SITKOMA!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (325. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement