Connect with us

Top Story

Kviz POTERA 2. epizoda – Mogu li radnik na kruzerima, profesorka u penziji, inženjer i doktorant organske hemije POBEDITI TRAGAČA?

Published

on

Kviz POTERA 2. epizoda pred Tragača dovodi ekipu u sastavu – radnik na kruzerima i prevodioca Milorad Božić, penzionisana profesorka Ljiljanu Radulović Dimitrov, master inženjer tehnologije Miroslav Žeravica i doktorant iz organske hemije na univerzitetu Hjuston Miloš Đerić.

Navijajte za ovaj simpatični tim u ponedeljak 27. septembra od 21.00 na RTS 1.

Voditelj emisije je Jovan Memedović.

Kviz “Potera”, intrigantni koncept originalnog britanskog formata “The Chase”, ove jeseni započeo je svoju devetu sezonu na Radio-televiziji Srbije.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

Od 20. septembra očekuju nas zanimljivi takmičari, sveznajući Tragači i jedno od najvoljenijih domaćih TV lica – Jovan Memedović. Upravo ovi “sastojci” doprineli su da kviz “Potera” postane najdugovečniji nedeljni kviz u Srbiji.

“Da Ii ste gledali sinoć Poteru?”, pitanje je koje gledaoci postavljaju svojim kolegama i prijateljima – posle svakog premijernog emitovanja kviza ponedeljkom u 21h na RTS 1. Odgovor glasi samo: “Jesmo”, jer Tragači, Joca i njihova međusobna borba na putu ka nagradi uvek izaziva komentare.

Pročitajte još PEVAČICA 7. epizoda: Vera pokušava da pomogne Ivani, ali SPASA NEMA! Evo KO joj je navukao ZLO! (VIDEO)

Deveta sezona ovog septembra u “Poteru” donosi i neka iznenađenja, koja će gledaoci sasvim sigurno voleti. Kviz “Potera” nastao je u produkcije Adrenalin-a i RTS-a.

Foto RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement