Connect with us

Top Story

Film TOMA – Petar Benčina igra jednu od glavnih uloga, a TO NIKO nije ZNAO! Evo KOJU važnu rolu mu je dodelio BJELOGRLIĆ!

Published

on

Glumac Petar Benčina igra jednu od glavnih uloga u filmu o životu Tome Zdravkovića, zajedno sa svojom suprugom Tamarom Dragičević koja tumači lik Silvane Armenulić.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Marić otrkiva KAKO je doživeo Tomu Zdravkovića snimajući film TOMA! EVO i ŠTA kaže o pogrešnim izborima u životu!

Glumac je otkrio da Tamara i on nisu posao nosili kući, niti su savetovali jedno drugo. Petar je podelio i jednu anegdotu:

– Baka me pitala pre neki dan: “Pa i ti igraš u tom filmu?” Bila je ubeđena da ide na premijeru da gleda Tamaru nasmejao je sve u studiju.

Pročitajte još HIT! Film TOMA – Glumac Radomir Nikolić otkriva kako se spremao za lik Zorana Radmilovića!

– Roditelji, sestre, braća, uža porodica, svi su bili iznenađeni što je to jedna od glavnih uloga – rekao je Petar u jutarnjem programu TV Prva, prenosi Kurir.

Glumac kaže da niko nije mogao da očekuje da će publika toliko pozitivno reagovati na film. Dodaje da su svi davali sve od sebe, iako je bilo nesigurnosti tokom snimanja filma.

Pročitajte još ŠOK! Pevačica Lepa Lukić OČAJNA zbog načina na koji je predstavljena u filmu TOMA! EVO ŠTA smatra NEDOPUSTIVIM!

Podsetimo, Benčina u filmu „Toma“ u režiji Dragana Bjelogrlića igra doktora koji leči Tomu Zdravkovića.

Foto Printscreen Instagram zadovoljnars

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/Prva/Kurir

Advertisement