Connect with us

Featured

DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Published

on

Kako saznajemo, treća sezona serije Državni službenik premijerno će u Srbiji biti prikazana na proleće 2022.

Kompanija Telekom Srbija, zajedno sa produkcijskim kućama Dandelion Productions i Film Danas, dobila je veliko svetsko priznanje i potvrdu kvaliteta u domenu produkcije serija vrhunskog kvaliteta.  Naime, brazilska platforma Globoplay otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke serije „Državni službenik“.

Pročitajte još HIT! Nebojša Dugalić otkriva detalje sa snimanja serije JOVANKA BROZ I TAJNE SLUŽBE! EVO KAKO se spremao za ulogu Tita!

Globoplay je najveća brazilska striming platforma koja svojim pretplatnicima nudi ekskluzivan sadržaj sa više od 100 miliona sati video zapisa. Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika uživaće u uzbudljivom trileru i glumačkom umeću Milana Marića, Vaje Dujović, Nebojše Dugalića, Žarka Lauševića, Nenada Jezdića i ostatka ekipe. Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspeha bila je distributerska kuća GoQuest Media koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom sveta.

Pročitajte EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Predstavnici Globoplay platforme izrazili su zadovoljstvo jer je „Državni službenik“ pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika verno pratiti svaku epizodu.

„Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakve saradnje sa inostranim partnerima i producentskim kućama dokaz su da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti“, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi VELIKI ŠOK! Luka Kanački NIJE ADIN I BOŠKOV SIN!?

Srpska kriminalistička serija „Državni službenik“ oduševila je regionalnu publiku koja željno iščekuje treću sezonu. Tema novih epizoda koje se uveliko snimaju biće veoma aktuelna, pandemija virusa COVID-19. Poznatoj glumačkoj ekipi priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Pročitajte još HIT! Prvi put U ISTORIJI – SRPSKA SERIJA na KANSKOM FESTIVALU! A evo i KOJA!

Foto Vladimir Avramović i Irena Canić

Foto Promo

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement