Connect with us

Featured

PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

Published

on

“Pevačica” 6. epizoda, koja je u subotu, 25. septembra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv “Poslednji pokušaj”. Šestu epizodu serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 15. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

PROČITAJTE JOŠ: PEVAČICA 7. epizoda: Vera pokušava da pomogne Ivani, ali SPASA NEMA! Evo KO joj je navukao ZLO! (VIDEO)

Vlada Vikad i Emilija provode sve više vremena zajedno. U trenutku kada su se uz vino oboje opustili, u restoran je ušao Bane Dimić. A njega Vlada ne želi ni na slici da vidi.

Ivana i dalje krizira. Ozbiljno se navukla na narkotike, koje je sakrila ispod dušeka. U trenutku kada ih je izvadila, majka joj je ušla u sobu i upitala je šta to radi.

PROČITAJTE JOŠ: Bojana Kovačević je bila gospođa POPAC u SREĆNIM LJUDIMA, a NEĆETE VEROVATI u kojoj HIT SERIJI je sada GLEDAMO! (FOTO)

Olivera saznaje od privatnih detektiva da su Vladi obili studio. Ona im kaže da se svakome dešavaju stvari po zasluzi. Zatim im govori da nastave da prate ženu kojom je opsednuta.

Vlada saznaje da je Ivana nastavila da se drogira njemu iza leđa. Ona pokušava da se odbrani i da mu objasni zašto je to uradila, ali on nema razumevanja. Besan je što ga je lagala. To neće moći da joj oprosti…

PROČITAJTE JOŠ: EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Serija “Pevačica” (6. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement