Connect with us

Top Story

Kolo sreće 15. epizoda – Drina otkriva Eleninu VELIKU TAJNU! Ko je SILVIJA?

Published

on

Kolo sreće 15. epizoda koja je na programu u petak, 24. septembra od 21.00 na TV Prva, začeprkaće ispod površine tri velike tajne. A evo i koje.

Pročitajte još Igra sudbine 326. epizoda – Lila će osloboditi MATIJU iz ZATVORA!? A evo i KAKO!

Persa je spremna da „isporuči istinu“ Mari ali pod jednim uslovom. Za takve informacije koje će dati mora dobiti jako obećanje. Pitamo se o čemu je reč. Hoće li Mara konačno saznati ko je njen sin i gde s eon danas nalazi?

Ruže ne cvetaju među budući supružnicima. Bojan odbija Jelisavetu i ne želi sa njom da ima seks jer se plaši da ne provredi bebu. Osim toga zahteva da se ponovo ide na ultrazvuk. Koju laž će sada servirati Jelisaveta?

Pročitajte još “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

Čisteći po kući, Drina nailazi na Eleninu vizit kartu. Na njoj je njena slika ali ime se ne podudara.​ Ko je Silvija?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (13. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Evo ŠTA se dešava sa serijom GODINA PROĐE, DAN NIKADA! Hoćemo li gledati ŽARKA LAUŠEVIĆA u ekranizaciji njegove autobiografije?

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement