Connect with us

Top Story

Igra sudbine 326. epizoda – Lila će osloboditi MATIJU iz ZATVORA!? A evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine 326. epizoda koja je na programu u petak, 24. avgusta od 20.00 na TV Prva dovešće nas na korak bliže razrešenju velike misterije – ko je čiji sin, ćerka, i ko je kome otac. Sve nam se čini – i sami ćemo se iznenaditi kada saznamo.

Pročitajte još “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

Tića teši Ivana, ali ga i prekoreva što nije ostao na oporavku u kući Kanačkih, jer bi tako svakodnevno viđao Adu. Ivan je svestan da Ada sada ima drugih briga i ne želi da joj bude na smetnji. Međutim, ostavlja li to prazan prostor za Vukašina?

Lila pritiska sestričinu i podseća je na obećanje koje je dala pokojnoj sestri, Strahinjinoj majci. Ona traži od Ade da oslobodi Matija. Ada je svesna da bi to bila velika greška, ali da li će moći da pobedi svoje emocije. I Liline….

Pročitajte još Milica Milša NEUTEŠNA! Ada je izgubila svog BRUNERA! Evo kojim rečima se zvezda serije IGRA SUDBINE oprostila od kolege i PRIJATELJA!

Za to vreme pobesneli Vid upada kod Nore u kancelariju i nastavlja sa paranojama vezanim za test očinstva. Pančeta smišlja novi pakleni plan…​ Pitamo se o čemu je reč.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (326. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još EVO kako DANAS izgledaju i čime se bave BOŠKOVA DECA iz serije POLICAJAC SA PETLOVOG BRDA! (VIDEO)

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement