Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata 101. epizoda: Serkan je na MUKAMA zbog Ede! Evo i ZAŠTO…

Published

on

Pokucaj na moja vrata 101. epizoda, koja je u petak, 24. septembra, od 11.15 na TV Prva, donosi nove nemire. Nakon što je Edi zadavao glavobolje, sada kao da Serkan polako dolazi u njenu situaciju. Neće imati mira dok ne bude saznao da li ga ona stvarno voli.

PROČITAJTE JOŠ: “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

Serkan saznaje od Firita da je Džeren psihički labilna u poslednje vreme. Da svašta umišlja, da ne razgovara sa Edom i da odbija i ode kod lekara i uzme lekove.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Milša NEUTEŠNA! Ada je izgubila svog BRUNERA! Evo kojim rečima se zvezda serije IGRA SUDBINE oprostila od kolege i PRIJATELJA!

Serkan je ponovo izbezumljen. Više ni sam ne zna da li je istina ono što mu je par dana ranije rekla – u vezi sa Edom i Denizom.

PROČITAJTE JOŠ: Nenad Nenadović: Poslednja fotografija sa ćerkom Janom SLAMA SRCA!

Ipak, Engin je stari drug koji uleće kad je nevolja. On smišlja novi plan kako da utvrde da ih Eda i Deniz varaju. Proveriće da li su rezervisali salu, restoran… Sve redom.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVNI SLUŽBENIK – Evo KADA počinje TREĆA SEZONA!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (101. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković otkrio RUŽNU ISTINU o SEBI koju pokušava da promeni od PRVOG DANA pred KAMERAMA! Evo o čemu je REČ!

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement