Connect with us

SAPUNICE

Otkrivamo ko je Jusuf iz serije “Fatalna ljubav”: Najbogatiji turski dečak

Mali turski glumac napunio je nedavno sedam godina, a na bankovnom računu ima bogatstvo

Published

on

Jusuf iz serije “Fatalna ljubav”, koga tumači mališan Berat Ruzgar Ozkan, osvojio je srca gledalaca. Sa crnom i kovrdžavom kosicom, Berat već dve godine ostavlja publiku bez daha, kao i svojim talentom. Kako u Turskoj, tako i na celom Balkanu važi za jednog od omiljenih turskih glumaca.

Berat Ruzgar Ozkan je rođen 16. septembra 2014. godine. Pre nego što su reditelji i producenti otkrili njegov dar za glumu, Jusuf iz serije “Fatalna ljubav” bavio se modelingom. Od pete godine pojavljuje se u reklamama za velike brendove, u čemu mu je pomogla neverovatna dečja simpatičnost i slatkoća. Prvo je reklamirao pelene, a zatim i belu tehniku.

Skupo naplaćuje reklame

Za samo dve godine, koliko se bavi šou-biznisom, maleni Berat Ruzgar Ozkan stekao je pravo bogatstvo. Šuška se da za njegovo pojavljivanje u reklami, kompanije moraju da izdvije i po nekoliko desetina hiljada evra. Pogotovo od kada je stekao veliku popularnost kao Jusuf iz serije “Fatalna ljubav”.

“Berat Ruzgar Ozkan kaže da uživa u popularnosti koju mu je doneo Jusuf iz serije ‘Fatalna ljubav’ i raduje se novim ulogama”

Prvo glumačko iskustvo imao je s nepunih pet godina u filmu “Sveta borba”. U svet sapunica uvela ga je Nazmije Jilmaz, producentkinja serije “Fatalna ljubav”, koju je šarmirao svojom prirodnošću pred kamerama. Toliko je kažu bio spontan i uverljiv da su mu odmah posle kastinga saopštili da je dobio ulogu Jusufa.

Berat Ruzgar Ozkan kao Jusuf iz serije „Fatalna ljubav“

Već prvog dana na setu, Berat je oduševio glumačku ekipu, pogotovo svoje partnere – glavne zvezde serije Silu Turukoglu i Halila Ibrahima Džejhana. Iako je na početku snimanja imao samo pet godina, sve je osvojio time što je odlično savladao sve glumačke zadatke. Svi mu prognoziraju veliku karijeru, ako bude poželeo da nastavi da se bavi glumom.

Berat je i na “Instagramu” stekao pravu armiju obožavalaca. Profil mu broji više od 60.000 fanova, a njime upravljaju njegovi roditelji.

Izvor: filmitv.rs

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement