Connect with us

Top Story

Pokucaj na moja vrata, 102. epizoda: Serkan se miri sa sudbinom! Izgubio je Edu..ZAUVEK!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 102. epizoda, koja je u ponedeljak, 27. septembra, od 11.15 na TV Prva, donosi nespokoj. Jedan par je na korak do venčanja, a jedno srce je na putu da bude slomljeno. Zauvek! Serkan još nije povratio pamćenje i nema naznaka da će se to ikada dogoditi.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Serkan više nema dilemu. Siguran je da će se Eda zaista venčati sa Denizom. Svadba je zakazana i pripreme su u toku.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO – Snima se nova serija DRUGA ŠANSA! Nikola Kojo i Vesna Trivalić ponovo ZAJEDNO pred KAMERAMA!

Igrajući svoju igru, Eda isprobava  venčanicu pred Serkanovim očima, ne bi li mu osvežila sećanje. Ali, ne dobija odgovor koji je želela.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

Džeren se poverava drugaricama. Izvinjava im se što im je mnoge stvari prećutala i priznaje da je prestala da pije lekove. Obećava da će ići kod doktora koji joj je Firit predložio…

PROČITAJTE JOŠ: “Kamiondžije” druga sezona: Završeno snimanje novih epizoda! Evo KADA počinje EMITOVANJE!

Sinopsis: Serija “Pokucaj na moja vrata” (102. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 327. epizoda – Sledi NAJVEĆI ŠOK IKADA! Lukin otac je BRUNER? A evo i KAKO!

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement