Connect with us

Top Story

Kolo sreće 16. epizoda – Mara upoznaje svog sina! Ali, čeka je veliko iznenađenje! Da li je to ON?

Published

on

Kolo sreće 16. epizoda koja je na kanalu TV Prva u ponedeljak 27. septebra od 21.00 napokon će Maru povesti ka ostvarenju njenog najvećeg životnog sna. Ali pre toga sledi mnogo dugih iznenađenja.

Pročitajte još Pokucaj na moja vrata, 102. epizoda: Serkan se miri sa sudbinom! Izgubio je Edu..ZAUVEK!

Kao da je reč o seoskoj slavi, Sopot očekuje veliki događaj! Treba da stignu ljudi koji se nadaju Marinoj pomoći.​ Međutim, Mara najavljuje da će ona prvo morati nešto drugo da obavi i da se oko svih poslova pozabavi Elena.

Mada je svima njeno ponašanje neobično, pristaju na to da im oštrokondža Elena bude gazda umesto gazdarice. I dok u gradskom hotelu gde će se održati Marina darodavna manifestacija vlada sasvim očekivani haos, naša junakinja sprema se za najvažniji trenutak u njenom životu.

Pročitajte još Igra sudbine 327. epizoda – Sledi NAJVEĆI ŠOK IKADA! Lukin otac je BRUNER? A evo i KAKO!

Svima je neobično njeno ponašanje, čak se i sin Bojan pita šta se dešava sa majkom. Nadajući se da kuca na prava vrata, Mara kreće na upoznavanje sa svojim sinom zajedno sa nerazdvojnom drugaricom.​​

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (16. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement