Connect with us

Featured

DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

Published

on

U toku je snimanje treće sezone popularnog krimi serijala “Državni službenik”. Scenario za novih 12 epizoda su pisali Vladimir Kecmanović i Staša Bajac, a režija je poverena Miroslavu Lekiću.

Serija će se snimati u Beogradu, ali i u Istanbulu do početka decembra, a emitovanje je planirano sledeće godine na kanalu Superstar TV.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Milica Pavlović OČAJNA: Umro je, nije doživeo da me vidi kako glumim. Evo o KOME JE REČ!

U novoj sezoni glavne uloge tumače Milan Marić, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Milena Radulović, Marta Bjelica, Ljubomir Bulajić, Radovan Vujović.

– Serija “Državni službenik” je i u prve dve sezone za svoj osnovni zaplet imala događaje koji nisu bili lokalnog karaktera, već su bili aktuelni u celom svetu. U prvoj sezoni smo se bavili izbeglicama, u drugoj manipulacijama društvenim mrežama. Logično je bilo da se treća sezona bavi bolešću koja je postala svetski problem broj jedan – otkriva za Blic Miroslav Lekić, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Otrkivamo ŠTA nas čeka u novoj domaćoj seriji – FELIKS! EVO KADA počinje prikazivanje i na KOJOJ televiziji!

– Akcenat u novim epizodama je stavljen na koronu i probleme koji su se pojavili skupa sa pandemijom. Pored problema koji će naši junaci morati da rešavaju u ovim novonastalim okolnostima, nastavićemo kao i u prve dve sezone da se bavimo i njihovim intimnim problemima.

Od reditelja saznajemo da od starih likova u nastavku jedino nema Sonje Kolačarić, koja je tumačila lik Milice Vraneš.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: ŠOK! Vlada SAZNAJE da Ivana NIJE PRESTALA da se DROGIRA! Evo šta će URADITI! (VIDEO)

– Ima dosta novih likova, a većina od njih su stranci. Veliku ulogu ima i glumac iz Zagreba Frano Mašković koji igra doktora Ivana. Inače, cela serija je veoma zahtevna što se tiče snimanja jer imamo mnogo objekata. Za mene lično podjednako su zahtevne i neke scene sa samo dvoje glumaca, kao i scene sa puno pirotehnike i kaskaderske akcije – priča Lekić.

Vaja Dujović koja tumači Anu Stanojević, supruga inspektora Lazara (Milan Marić), ističe da ne sme puno da otkriva šta će se sa njenom ulogom dešavati u novim epizodama.

Pročitajte još PEVAČICA 7. epizoda: Vera pokušava da pomogne Ivani, ali SPASA NEMA! Evo KO joj je navukao ZLO! (VIDEO)

– Ana se se nalazi u novim izazovima u ovoj sezoni. Ne smem ništa skoro da otkrivam, ali mogu da kažem da, što se tiče mog lika, zaista sam zadovoljna i uzbuđena šta mi sve čeka da odigram. Inače, priča nastavlja tamo gde je stala, ali je stavljen je akcenat na neki novi događaj. Svi krećemo tamo gde smo stali u prethodnoj sezoni, ali događaji nas bacaju u razne nepredviđene okolnosti, u vrtlog jako uzbudljivih zbivanja – kaže glumica.

Vaja naglašava da je bio izazov snimanje svake sezone državnog službenika i da ništa ne predstavlja problem.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – ŠOK! Otkrivamo EVO KAKO se uz pomoć CRNE MAGIJE priziva NEČIJA SMRT!

– Na ovom snimanju, ako nešto može da padne teško, to su vremenski uslovi i hladnoća. S obzirom na to da snimamo prvi put po nešto toplijem vremenu, verujem da će biti uživanje. Često me pitaju koja scena do sada mi je bila najteža za realizaciju. Najteže su scene za koje ne možete da nađete neku paralelu u svom životu – kaže glumica, i dodaje:

– Tako su mi na početku bile izazovne scene kad nam je dete u opasnosti. To je nešto što je stvarno jako daleko od onoga što je moj život, i to ne mislim zato što nemam i dalje svoje dete, nego zato što su okolnosti i opasnosti u kojima se nalazi porodica Stanojević potpuno drugačije od onoga što običan svet može i da zamisli.

Pročitajte još PEVAČICA 6. epizoda: Ivana je GOTOVA! Vlada je OSTAVLJA zbog EMILIJE! (VIDEO)

Lekić otkriva da je prikazivanje prve i druge sezone “Državnog službenika” otkupljeno za strano tržište.

– Obe sezone serije je otkupila najveća brazilska filmska i video platforma Globoplay. Da li će serija ići u originalu sa titlom ili će biti nahovana, to zaista ne znam – naglašava reditelj.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement