Connect with us

Top Story

DINASTIJA – IGRA NAJVEĆEG TAJKUNA U SRBIJI, A OVO MU JE NAJTEŽE PALO! Srpski Blejk Karington doživeo ŠOK kad je saznao ovu informaciju! (VIDEO)

Published

on

Glava porodice Karington, naftni tajkun bezosećajan i u poslu i kod kuće – tako su opisali Blejka, protagonistu najpoznatije sapunice „Dinastija“. Ove osobine biće okosnica i Branka Kadića – srpskog Blejka u domaćoj adaptaciji „Dinastije“ koja počinje sa emitovanjem 27. septembra u 21 čas na TV Pink. Nakon pažljivo vođenog kastinga, izbor je pao na iskusnog glumca Branimira Popovića, koji je prezadovoljan produkcijom i atmosferom na setu.

Pročitajte još Igra sudbine 320. epizoda – ŠOK! Sofija je optužena za UBISTVO, TROVANJE, OTMICU ADE KANAČKI! Ali to nije SVE! Jedna stvar će je UBITI!

– Da sam mogao da zamislim okolnosti u kojima bih želeo da radim, ne bih mogao bolje da ih zamislim od ovoga što se trenutno dešava. Nadam se da će tako da ostane. Svi ljudi koji su u produkciji, dali su maksimalan napor da sve ovo ovako izgleda, da se mi, koji smo sa ove strane kamere, dobro osećamo, da dobro funkcionišemo, jer je to na kraju ipak najvažnije. To ništa ne bi bilo moguće bez ove armije profesionalaca iza kamere, dobro raspoloženih što je veoma važno – rekao je Branimir na početku i dodao da je oduševljen glumačkom podelom u domaćoj verziji „Dinastije“.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – OTKRIVAMO: Evo KAKO je IVANA počela da se bavi CRNOM MAGIJOM i KO je KRIV za TO!

– Izuzetno sam zadovoljan, pre svega zato što niko ne pravi nikakav problem, a to je toliko važno u današnje vreme i u ovoj količini posla. Ne samo što ne prave nikakov problem, već daju sve od sebe da njihova igra bude partnerska, da bude tačna, istinita. Veoma sam zadovoljan najbližim partnerima i partnerkama, sve funkcioniše kako treba.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA – Glumica Jelena Mur otkriva ŠTA čeka Emiliju u nastavku serije! EVO KAKVE promene slede!

Branimir je prihvatio izazov da igra glavu porodice Kadić, a iako se ne seća šta je pomislio kada je dobio ulogu Branka, poznati glumac se jasno seća šta je osetio.

– Prvo sam osetio da ću morati da budem odvojen od porodice 18 meseci, to mi je bio prvi šok. A kada sam dobio scenario, onda sam počeo da razmišljam o tome kako bi sve moglo da izgleda, i koja je to dimenzija važna za taj lik, jer je veoma kompleksan, mnogo je likova prema kojima moram da gradim odnos. Višeslojan je lik, trudim se da bude istinito, radim na tome da mi publika veruje. Da stanem iza onoga što radim – objasnio je Popović.

Pročitajte još Ana Savić otkriva SVE o srpskoj verziji serije DINASTIJA! A evo i šta misli o svojoj NAJVEĆOJ SUPARNICI – Mariji Karan!

Originalna „Dinastije“ doživela je američki rimejk 2017. godine, a iako ga nije gledao, Branimir je uveren da naša verzija apsolutno može da parira holivudskoj.

– Nisam gledao američki rimejk, pa ne mogu tu vrstu komparacije da napravim, ali na osnovu svog iskustva pripreme i snimanja, mogu da garantujem da će ovo biti veoma ozbiljna i kvalitetna dramska struktura koja će se, siguran sam u to, rado gledati – rekao je Branimir.

Pročitajte još OTKRIVAMO – Ovo je NAJGLEDANIJA DOMAĆA TV SERIJA u septembru 2021! Nikad nećete POGODITI o KOJOJ seriji je REČ!

Na koji način će Branimir predstaviti jednog od najvećih poslovnih magnata u Srbiji Branka Kadića, kakav će odnos imati sa bivšom i sadašnjom ženom, decom, poslovnim partnerima i suparnicima, saznaćete u domaćoj verziji najgledanije sapunice svih vremena „Dinastija“ od 27. septembra u 21 čas na Pinku!

Foto Jelena Simonović

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement