Connect with us

Top Story

ZVEZDE GRANDA – ŠOK! Nova epizoda donosi RAT! Bosanac UDARIO na CECU! Posle OVIH REČI više ništa neće biti isto! A evo šta mu je Ceca UZVRATILA!

Published

on

Najpoznatija balkanska pevačica Ceca Ražnatović ušla je u verbalni okršaj sa Draganom Stojkovićem Bosancem tokom snimanja epizode ,,Zvezde Granda“, a sukob je eskalirao brutalnim provokacijama.

Pročitajte još Otkrivamo SVE o novim epizodama serije KOLO SREĆE! Evo KAKVE velike promene čekaju veroučitelja Ognjena u nastavku!

Ono što se iz najave nove epizode može zaključiti da će sledeća biti još burnija od prethodnih. Naime, Dragan Stojković Bosanac uputio je Ceci žestoke provokacije, zbog kojih su svi prisutni bili u šoku, a potom i željno iščekivajući njen odgovor.

– Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva – počeo je sa provokacijama Bosanac.

Pročitajte još DRŽAVNI SLUŽBENIK – Otkrivamo SVE o trećoj sezoni! OVO su NOVI LIKOVI, a evo ŠTA čeka LAZARA u nastavku!

– E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva – uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Ovde je sukob Cece i Bosanca tek počeo, dok se u nastavku žar rasplamsao i napravio novi ozbiljan verbalni okršaj. Ono što je Cecu iznerviralo, jeste što je njen kolega Bosanac nju nazvao popularnom pevačicom, dok sa druge strane Mariju Šerifović, koja je takođe član žirija okarakterisao kao ,,pevačina“. Ceca je odmah odreagovala i obračunala se sa Draganom pred svima koji su bili prisutni na snimanju emisije ,,Zvezde Granda“.

Pročitajte još Serija PEVAČICA – Milica Pavlović OČAJNA: Umro je, nije doživeo da me vidi kako glumim. Evo o KOME JE REČ!

– Profesija je ista, nećemo se vređati sad ovde – uzvratila je pevačica, dok je Marija sve vreme ćutala i smeškala se, ne upuštajući se u diskusiju.

– Nismo isti, ne, ne – nastavio je Dragan.

– A Ceca nije pevačina, a? – umešao se i Mili.

– Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati – zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Podsetimo, tokom emitovanja prve epizoda ,,Zvezde Granda“ Ceca Ražantović šokirala je da je sa njenim nekadašnjim prijateljem i saradnikom Milijem na sudu, zbog čega su svi ostali u šoku.

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Republika

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement