Connect with us

SAPUNICE

Hande Erčel i Kerem Bursin: Evo kada se venčavaju!

Junaci serije “Pokucaj na moja vrata” na korak od bračnih zaveta. Keremova majka želi što pre da oženi sina

Published

on

Popularni turski glumački i ljubavni par, Hande Erčel i Kerem Bursin već duže vreme uživaju u skladnoj vezi. Zvezde serije “Pokucaj na moja vrata”, koja se prikazuje na TV Prva, odoleli su mnogim iskušenjima – i uspeli da sačuvaju svoju ljubav. A bilo je raznih prepreka i zlih jezika koji su želeli da ih rastave.

“Hande Erčel i Kerem Bursin žele venčanje na otvorenom, pa će svadba morati da pričeka lepše vreme”

Sada, kada je njihova veza stabilna, a oni zaljubljeni kao prvog dana – glavno pitanje je kada će ovaj par stati na ludi kamen. Njihovi obožavaoci navijaju da se venčanje dogodi što pre. A na njihovoj strani je, verovali ili ne, Keremova majka Čigdem.

Biće kako mama kaže

Naime, kada se Kerem nedavno vratio iz Italije, gde je gostovao u jednoj tamošnjoj popularnoj emisiji – prvo što je uradio po sletanju u Istanbul bilo je da zagrli svoju dragu. Posle kratkog puta, sa Hande je proveo divne opuštajuće trenutke. A to je podelio i na društvenim mrežama. Jedna od reakcija bila je i od njegove majke, koja je ostavila tri emotikona koji plešu.

Ovo je bio dobar znak da je Čigdem naklonjena Hande. Turski mediji pišu da upravo ona zagovara glumački par da izgovori sudbonosno “da”.

“Nestrpljiva je i jedva čeka dan kada će se njen sin venčati i podariti joj unuče. Hande Erčeg i Kerem Bursin uživaju u ljubavi i svadba im nije prioritet, iako priželjkuju lepo venčanje. Ipak, zbog korone svesni su da ne mogu da organizuju veliko slavlje. Međutim, ako se Čigdem bude pitala, svadba će biti na proleće sledeće godine, a sigurni smo da hoće”, rekao je izvor blizak Keremovoj porodici.

Izvor: filmitv.rs

Foto Promo / IMDb

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement