Connect with us

SAPUNICE

Eda i Selin iz “Pokucaj na moja vrata”: ŠOK! Mrze se u seriji, a tek privatno… Iznenadićete se!

U bajkama zloće i dobrice nikada nisu mogle zajedno, a u stvarnom životu? Pa… „Pokucaj na moja vrata“ će vas razuveriti i dokazati da su čuda moguća

Published

on

Ono što je sapunica “Pokucaj na moja vrata” spojila, neka niko i ništa ne razdvoji. Snimanje turske melodrame donelo je njenim junacima još veću popularnost, ali dalo im je priliku da upoznaju i nove ljude koji su im postali toliko bliski da su i privatno počeli da se druže. To se, pre svega, dogodilo Handi Erčel i Keremu Bursinu, koji sada imaju skladnu emotivnu vezu. Ali, nisi bili jedini koje je spojila ova serija.

Glumica koja je dala život Edi takođe se sprijateljila sa Bige Onal, koja je glumila Selin – njenog najvećeg neprijatelja u seriji “Pokucaj na moja vrata”. Pred kamerama su se otvoreno svađale i mrzele, ali iza njih su postale dobre prijateljice i međusobno su se podržavale tokom snimanja serije. Iako su odavno prestale da rade zajedno, posebno od kraja prve sezone serije, to ih nije sprečilo da nastave da se druže.

“Pokucaj na moja vrata” kad si u nevolji

Pre nekoliko dana Hande Erčel je postavila na društvene mreže fotografiju na kojoj je sa svojom bivšom TV suparnicom. Kako Bige Onal prolazi kroz težak period u životu posle raskida sa Arasom Bulutom, sa kojim je bila šest godina u vezi, Hande joj se sigurno našla u nevolji kako bi joj pomogla da što pre zaboravi na ljubavni krah. Bige i Aras važili su za jedan od najstabilnijih parova među turskim poznatim ličnostima, pa je vest o njihovom raskidu sve iznenadila.

Pokucaj-na-moja-vrata-Hande-Erceg-i-Bige-Onal-2

Pokucaj na moja vrata: Hande i Bige su postale dobre prijateljice

Da je Hande uvek uz Bige, govori i podatak da joj je pružala podršku kada joj je otac preminuo u martu ove godine, zbog izliva krvi u mozak. To se dogodilo usled snimanja serije “Pokucaj na moja vrata”, ali Erčelova je našla vremena da u teškim trenucima bude uz svoju prijateljicu. Ona je dobro znala kroz šta joj koleginica prolazi, budući da je i sama pretrpela gubitak majke pre dve godine.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Foto Printscreen / Instagram

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement