Connect with us

Estrada

Otkrivamo: Evo koliko je Ceca zaradila od koncerta na Marakani! Iznenadićete se!

Domaći mediji spekulišu da je Ceca za učešće u “Zvezdama Granda” dobila ogroman novac, a evo da li ima zarade od velikih koncerata

Published

on

Vest da se kao novi član žirija priključuje muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” izazvalo je veliki šok u javnosti. Pogotovo što se pojavila istog dana kada je saopšteno da šou-program napušta Jelena Karleuša. Da bi Ceca rekla “da”, vlasnici Grand produkcije morali su, navodno, da dobro da odreše kesu.

Domaći mediji spekulišu da je Ceca, navodno, uzela 200.000 evra za učešće u 15. sezoni. Sa druge strane, Saša Popović je rekao kako su svi članovi žirija dobrovoljno prihvatili da budu deo emisije. Ali, napomenuo je da su sa Cecom pregovarali vlasnici Granda, što on i Lepa Brena više nisu. A šta su ispregovarali, to znaju samo Ceca i United Media.

A od Marakane…

Bilo kako bilo, imati Cecu u svom jatu nije nimalo jeftino. Opšte je poznato da folk pevačica važi za najskuplju domaću pevačicu, kada je reč o nastupima. Kada je reč o njenim velikim koncertima, tu je priča sasvim drugačija. Pisalo se da je Ceca od “Marakane” zaradila samo 400 evra, a evo šta je ona rekla na to:

– Ma kakvi! Sećam se da smo se šalili, ako ne grešim, da sam bila sto evra u minusu. Od velikih koncerata nema zarade. Oni se i ne rade zbog profita. Uspeh je ako ostanete na nuli. Produkcija mnogo košta. Naša estrada nema budžet svetskih zvezda i smešno je porediti se sa njima. Reč je o milionski vrednim produkcijama o kojima mi sa Balkana možemo samo da sanjamo – rekla je svojevremeno Ceca.

Izvor: filmitv.rs / Novosti

Foto: Printscreen / Youtube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement