Connect with us

STARS

Ovo su najbogatije javne ličnosti u Srbiji

Bogatstvo holivudskih zvezdi odavno se meri u milionima. Slučaj nije drugačiji ni kada su u pitanju pojedine domaće zvezde

Published

on

Odgovor na pitanje ko su najbogatije javne ličnosti u Srbiji dao je svetski čuveni sajt “Celebrity net worth”, koji se bavi zaradom i imovinskim stanjem poznatih ličnosti.  Iznenadili biste se kada biste saznali da sportisti, ali i estrada vrede i nekoliko miliona dolara!

Sajt “Celebrity net worth” sabrao je sve bogatstvo ličnosti iz sveta zabave, sporta i ostalih grana, u celom svetu. Rezultate sajta proverava i potvrđuje tim urednika i poznavalaca industrije. Ideja i cilj ovog sajta jeste da informacije o finansijama poznatih budu jasne, precizne, tačne i javne.

Đoković bez premca

Prvi teniser sveta Novak Đoković “težak” je neverovatnih 220 miliona dolara! I on je apsolutni kralj liste “najbogatije javne ličnosti u Srbiji”. Folk pevačica Dragana Mirković 100 miliona, a njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović, prema navodima ovog sajta, 80 miliona dolara!

Zarada košarkaške legende Vlada Divca procenjuje se na 45 miliona “zelembaća”, kao i njegovog kolege Predraga Peđe Stojakovića. Odmah iza njih nalazi se Jelena Karleuša, koja, prema pisanju ovog sajta, ima na bankovnom računu 40 miliona dolara.

“Košarkaš Nikola Jokić, koji je proglašen za najboljeg igrača NBA lige, zaradio je dosad 30 miliona dolara”

Bogatstvo “kraljice folka”, Lepe Brene, prema ovom sajtu, procenjuje se na 25 miliona dolara. Njen kolega, “balkanski kralj popa”, Zdravko Čolić težak je za 20 miliona “zelembaća”. Isto toliko ima i Goran Bregović.

Nekada najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, zaradila je 16 miliona dolara. Sajt kaže da fudbaler Nemanja Vidić ima 14 miliona dolara. Srpska umetnica performansa Marina Abramović stekla je 10 miliona dolara od svog rada, a naš košarkaš Boban Marjanović8 miliona dolara.

U poređenju sa holivudskim zvezdama, ove brojke nisu male. Primera radi, pop zvezda Lejdi Gaga, prema navodima istog sajta, teška je 320 miliona dolara. Njena koleginica Kejti Peri teška je 330 miliona.

Foto: Instagram / Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor: filmitv.rs / Celebrity net worth / Nova

Advertisement