Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 17. epizoda – Mara saznaje UŽASNU ISTINU o svom SINU! A evo i KOJU!

Published

on

Kolo sreće 17. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u utorak, 28. septembra Mari će doneti novu tugu. Pretpostavljate i zašto. Ali, da to i potvrdimo.

Bojan misli da sa Jelisavetom ima bebu. Ne zna da mu je ona servirala laž. I daće sve od sebe da tu laž izgura do kraja, samo da bi Bojan bio sa njom u braku. Međutim… Bojan želi da ona uradi još jedan ultrazvuk. Svesna da će je laž uskoro skupo koštati Jelisaveta se odlučuje na radikalan potez.

Jelisaveta je smislila taktiku kako da uvuče u Bojana u brak. Odlazi kod njegove babe i žali se kako ona i Bojan još uvek nisu ozbiljno razgovarala o budućnosti.

Za to vreme Mara doživljava veliko razočaranje. Iako je mislila da će joj se posrećiti i da će upoznati svog sina, Mara se posle razgovora sa ljudima na koje ju je uputila Persida vraća razočarana. Sve što je čula je ražalostilo. 

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (17. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement