Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata, 104. epizoda: Serkan i Eda žele venčanje, ali stiže OPASNOST!

Published

on

Pokucaj na moja vrata 104. epizoda, koja je u sredu, 29. septembra, od 11.15 na TV Prva, donosi veliki preokret.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 329. epizoda – Ada je u ŠOKU! Matija je MRTAV!?

Serkan prebacuje Selin da je iskoristila njegovu amneziju i pokušala da mu ukrade život. Ljut je na nju što je krila da je on zaljubljen u Edu. Jedino što traži od nje jeste da se izvini Edi.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Pevačica Zorica Marković oplela po filmu TOMA i Draganu Bjelogrliću: Neke scene nemaju veze s mozgom!

Svi tragaju za Denizom, koji je nakon registracije braka sa Edom nestao bez traga. Edi i Serkanu je bitno da se ta igrarija od braka što pre poništi. Da bi njih dvoje mogli konačno da se venčaju.

PROČITAJTE JOŠ: Supruga Tome Zdravkovića otkriva PRAVI motiv Dragana Bjelogrlića da snimi film TOMA! EVO i DA LI JE bio zaljubljen u Silvanu Armenulić!

Na vrata gospođe Ajdan zakucaće Kemal, koga ona predstavlja kao ubicu ljubavi. Kad se malo primiri iz razgovora shvata da je Kemal nekada imao opravdan razlog da je ostavi. Ali, sada je spreman da nastave tamo gde su stali.​

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Serija “Pokucaj na moja vrata” (104. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 329. epizoda – Ada je u ŠOKU! Matija je MRTAV!?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

Foto Promo / IMDb

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement