Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 4. epizoda: Anastasija za Kristinu sprema ŠOK od kog će joj POZLITI!

Published

on

Dinastija 4. epizoda je na programu TV Pink u sredu, 29. septembra, od 21.00. Zbog problema u kompaniji, Branko i Kristina moraju da prekinu medeni mesec. Branko sa svojim advokatima pokušava da reši krizu. Kristina želi da bude pomogne, ali Branko smatra da nema potrebe da se ona meša u posao.

Anastasija pokušava da se zbliži sa Ognjenom Konstantinovićem, a Mihajlo, njen ljubavnik i Brankov vozač, je ljubomoran.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 329. epizoda – Ada je u ŠOKU! Matija je MRTAV!?

Momčilo je kupio Lidiji nov auto, u želji da se ona osamostali i stekne samopouzdanje nakon izlaska iz mentalne institucije. Lidija nije spremna, pa to izaziva svađu među njima. Momčilo odustaje. U međuvremenu, inspekcija je obustavila radove na njegovom gradilištu. Veselin i Momčilo odlaze u radničku kafanu da se dogovore sa radnicima. Za to vreme Lidija ipak uspeva da odveze nov auto do Momčilovog gradilišta, gde upoznaje Stefana Kadića. Obostrana privlačnost je očigledna.

Ohrabren, Stefan odlazi u radničku kafanu da traži posao na gradilištu, gde isprovocira tuču i dobije batine. Ipak, Momčilo i Veselin uspeju da ubede radnike da ostanu u projektu, a i Stefan dobija posao.

PROČITAJTE JOŠ: PEVAČICA 9. epizoda: Ivana je NESTALA! Evo da li je MRTVA i ko je KRIV!

Konkurent Vojin Konstantinović pokušava da potisne Branka iz velikog beogradskog projekta. Anastasija se ušunjala na sastanak sa advokatom i saradnicima i predlaže da se dogovore sa Momčilom i Veselinom – koji su dobili ekskluzivno pravo na deo tog zemljišta.

Branko prihvata Anastasijin predlog da organizuju večeru za poslovne partnere, gde će pozvati Momčila sa suprugom. Kristina je revoltirana, kako zbog toga, tako i zbog posluge koja je ne sluša. Zato ih Branko sazove i presliša, demonstrativno otpuštajući glavnog kuvara.

Anastasija krišom odlazi kod Vojina Konstantinovića. Sa njim sklapa dogovor da će se udati za njegovog bratanca Ognjena – ukoliko on spasi Branka od bankrota zbog propalog posla u Aziji.

U seriji “Dinastija” (4. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Foto Promo / Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor filmitv.rs

Advertisement