Connect with us

Sadržaj epizoda

PEVAČICA 9. epizoda: Ivana je NESTALA! Evo da li je MRTVA i ko je KRIV! (VIDEO)

Published

on

Serija “Pevačica”9. epizoda, koja je u nedelju, 3. oktobra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv po stihovima pesme – Tome Zdravkovića “Svirajte mi tiho, tiše”. Devetu epizodu serije “Pevačica” možete pogledati u petak, 5. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Prva sezona serije “Pevačica” polako se bliži finalu. Priča se zahuktava i rasplet je na pomolu, ili možda sledi novi zaplet?

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo KO će biti NOVI BRUNER u seriji IGRA SUDBINE! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Ivana je nestala. Dogodilo se ono čemu se niko nije nadao. Osim onog ko je, možda, upetljan u njen misteriozan nestanak. Svi su uznemireni, jer od pevačice nema ni traga ni glasa. Kreće opsežna potraga. Ivana kao da je u zemlju propala. Svi su osumnjičeni i svi su pod budnim okom policije.

Za to vreme, Emilija je napokon dobila ono što je želela. Uspela je da omađija Vladu i da dobije svu njegovu pažnju i interesovanje. Iako joj se čini da počinje da živi život iz bajke, ona ne shvata da “čovek žanje ono što poseje”. A njeno seme je niklo u zlu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Pevačica Zorica Marković oplela po filmu TOMA i Draganu Bjelogrliću: Neke scene nemaju veze s mozgom!

Kada bude shvatila šta je uradila, biće kasno za sve. Posledice njenog odlaska kod crnog maga mnoge će koštati života, a i ona će morati da plati cenu.

Vlada veruje da počinje da voli Emiliju, da je ona možda baš ona prava i iskrena. Ili bar samo tako misli pod uticajem magije… Magije koju mu je Emilija sama bacila, a to je ono što je sada razdire…

PROČITAJTE JOŠ: Supruga Tome Zdravkovića otkriva PRAVI motiv Dragana Bjelogrlića da snimi film TOMA! EVO i DA LI JE bio zaljubljen u Silvanu Armenulić!

Serija “Pevačica” (9. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor: filmitv.rs

Advertisement