Connect with us

Domaće serije

Pevačica: Ko je UBIO IVANU? Vlada, Marko, Beli mag, Olivera, Bojan ili… (VIDEO)

Pevačica se polako bliži kraju. Ivane više nema. Ubica može biti svako

Published

on

Serija “Pevačica” svoju pesmu polako privodi kraju. Milica Pavlović je, kao što smo videli u prethodnim epizodama – otpevala svoje. Ubistvo se dogodilo iznenada, bilo je brutalno, a kako je to izgledalo iz njenog ugla svojim obožavaocima otkrila je i pevačica na društvenim mrežama. Najbolje fotke – pogledajte u nastavku.

Ipak, sve što se dogodilo nije bacilo nimalo svetla na radnju serije. Može se reći čak da se sve još više zakomplikovalo. Jer osim toga što nemamo predstavu o tome ko je ubica, nis unam najjasniji ni motivi ubistva. Ako isključimo paranormalno kao jedini logičan, a teško razumljiv razlog ostaje – paranormalno.

 

Međutim, hajde da isključimo crnu magiju za početak i da razmotrimo još neke opcije. Možda malo ovostranije. Pa, da vidimo koje su. Ko je UBICA?

Serija PEVAČICA – Ko je UBICA?

1. Vlada Vidak

Mnogi bi rekli – ne. On je sluđeni menadžer, bivši zavisnik i nesrećan čovek koji pokušava da dovede život u red. Dodatno, nije bio tu kada je Ivana ubijena. Ok, a gde je bio? Hmm… To baš nije najjasnije. Jer iako bi se reklo da je bio sa Emilijom, mi zaista nismo videli da se u tom trenutku Vlada našao sa Emilijom. Njih dvoje videli su se nešto kasnije na večeri. Vlada je agresivnu crtu pokazao baš te večeri pri napadu na Paju.

Moguće je da se ispod naizgled smirenog čoveka zabrinutog za život Ivane Lazić krije psihopata čiju agresiju bude ljudi poput njega. Možda je baš ono što je preživeo u prošlosti kod njega pokrenulo mržnju prema Ivani koja ga je podsetila na njegove narkomanske dane. A možda je nekako i saznao da mu je Ivana navukla magiju. Zbog toga smatramo da ne bi trebalo isključiti Vidaka sa spiska osumnjičenih.

2. Mladić sa kapuljačom

Kada ode prvi put sa Macom kod vidovnjakinje, Emilija će se susresti sa misterioznim mladićem koji će nam ostati prepoznatljiv kao mladić sa kapuljačom. Kao što smo videli, on je povezan sa ostalim likovima u seriji. Radetu je doneo lek, Emiliju prati, a verovatno i Ivanu, budući da su svi oni na svoj put ka crnoj magiji krenuli istim putem. Da li je moguće da je on Ivanin ubica? Vidovnjakinja ne deluje tako naivno kao što se predstavlja. Vidimo je kao običnu gataru, ali šta ako je podjednako moćna kao crni mag.

3. Beli mag

Najlogičniji izbor za Ivaninog ubicu je Beli mag. On je taj koga je Ivana odbila. On je taj koji je seo u auto i krenuo za njom. Da li ju je pratio? Bez mnogo sumnje Beli mag je prevarant i svoje “usluge” koristi i za lični užitak. Ivana nije pristala na cenu koju je želeo da joj naplati. Dodatno, sada je u opasnosti da ga Ivana prijavi policiji. Možda nije smeo da dozvoli da dođe do toga, pa je odlučio da je ubije.

Serija Pevačica ko je ubio Ivanu

Ivane Lazić više nema. A ko ju je ubio?

4. Bojan

Šta je Bojan radio ispred Vladine kuće u trenutku kada je Ivana bila u njoj? I da li su Vlajna i Crni mag na neki način svojim činima koje su bacali u tom trenutku uticali na ono što se dogodilo. Bojana posle ubistva nismo ponovo videli. Ako nije ubica on je sigurno video ko je ubio Ivanu. Šta će to Rade saznati kad se njih dvojica konačno budu sreli oči u oči.

5. Marko

Budući da je upravo Marko prvi osumnjičeni inspektora Radeta, nama se čini i kao najmanje verovatan izbor za Ivaninog ubicu. Nijedan motiv koji bi on imao nije dovoljno dobar. Novac bi od Ivane svakako dobio. Ovako bi rizikovao to da ga u narednom periodu dobije još. Mada, sve karte su i  dalje na stolu.

 

BONUS Olivera

Ljubomornu ženu nikada ne bi trebalo zanemarivati. Iako ona nije u fokusu kao ozbiljna fizička pretnja za Ivanu, budući da ju je samo pratila, pitanje je da li je Olivera namirisala nešto čudno u vezi sa načinom na koji se Vlada zaljubio u Ivanu. I da li je to isto nešto čudno sada namirisala kod Emilije? Reklo bi se da bi se svaka žena smirila nakon što bi dobila informaciju da je njen bivši muž izbacio iz kuće onu zbog koje je ona bila ostavljena. Ipak, u slučaju Olivere čiji je bes toliko dubog i akutan, sasvim je moguće da je i ona sačekala Ivanu u trenutku kada je došla ispred Vladine kuće budući da smo već videli da je tu ranije dolazila.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Promo Telekom/ Irena Canić

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement