Connect with us

Domaći film

Počelo snimanje napetog trilera “Izolacija”: Miloš Biković u glavnoj ulozi

Za ljubitelje trilera stiže nova domaća filmska poslastica “Izolacija”, zbog čije ćete radnje biti nameti kao strune

Published

on

Prva klapa dugo najavljivanog filma “Izolacija” pala je u sredu, 6. oktobra, na planini Tara. Autori scenarija su Marko Backović i Marko Jocić, dok film režira Marko Backović, autor scenarija za bioskopski hit “Taksi bluz” od pre par godina. Glavnu ulogu igra Miloš Biković, koji je, uz Marka Jocića, i producent ovog ostvarenja.

“Izolacija” u centar dešavanja smešta Jovana, mladog biologa punog entuzijazma, koji iznenadno dobija dobro plaćeni posao nadgledanja migracija životinja u šumi. Na udaljenoj planini, daleko od civilizacije, smešten u drvenoj kolibi preuređenoj u naučnu stanicu, njegov posao je da vodi računa o održavanju kamera koje snimaju divlje životinje.

„Izolacija“: Ubistvo u šumi

Na snimcima se u jednom trenutku pojavljuje misteriozni čovek za koga Jovan počinje da sumnja da ga uhodi. Kako vreme u izolaciji bude odmicalo, Jovan će biti svedok noćnih poseta, čudnih telefonskih poziva i neobjašnjivih zvukova koji će početi da bude njegovu paranoju i strah.

Izolacija-Milos-Bikovic-02

„Izolacija“: Miloš Biković tumači biologa Jovana

Suočen sa nejasnom pretnjom vodiće unutrašnju borbu sa samim sobom u kojoj neće biti siguran da li je ono što mu se dešava realnost ili plod straha. Počeće da preispituje svoju odluku ostanka u šumi. Tačka njegovog mentalnog pucanja biće situacija kada bude video ubistvo u šumi…

Uz Miloša Bikovića u filmu “Izolacija” igraju: Miodrag Miki Krstović, Anica Dobra, Mladen Andrejević i Marko Mak Pantelić.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Foto Miroslav Morača

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement