Connect with us

Domaći film

“Toma” oborio sve rekorde! Prešišao JUŽNI VETAR! Pada i Zona Zamfirova?

Biografski film “Toma” za samo tri nedelje pogledalo pola miliona gledalaca!

Published

on

Posle samo tri nedelje prikazivanja, film “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, oborio je sve rekorde! Do sada ga je pogledalo čak 500.000 gledalaca!

Osim ovog uspeha, “Toma” je ujedno upisao i lidersko mesto po gledanosti u prvoj nedelji prikazivanja sa više od 100.000 gledalaca! Baš kao i posećenost u jednom danu (2. oktobar) sa 35.000 gledalaca! Na taj način oborio je rekorde koje je držao “Južni vetar”.

“Toma” je na dobrom putu da obori i rekord ukupne gledanosti filma reditelja Miloša Avramovića, koji sa 618.415 gledalaca drži prvo mesto u poslednjih 20 godina. A ukoliko ljudi ovim tempom nastave da idu u bioskop, velike su šanse da padne i rekord filma “Zona Zamfirova”. Ostvarenje Zdravka Šotre pogledalo je ukupno 1.080.857 gledalaca.

Pesma “Ponoć”, koju je producent i kompozitor Željko Joksimović specijalno komponovao za ovaj film, postala je veliki hit sa 3,5 miliona pregleda na Youtube kanalu.

Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u ulozi Tome Zdravkovića izazvalo je veliku popularnost i još veću bujicu emocija svakog gledaoca. Film “Toma” prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život raskošno dočarali glumci Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, baš kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

https://www.youtube.com/watch?v=iAJ5GcsITeU&t=1s

Foto Aleksandar Kujučev

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement