Connect with us

Domaći film

TOMA oborio sve REKORDE! Evo kada postaje NAJGLEDANIJI srpski film SVIH VREMENA

Film “Toma” je za manje od mesec dana pogledalo više od 620.000 gledalaca!

Published

on

Film “Toma” je postao neprikosnoveni kralj bioskopskih blagajni! Za manje od mesec dana prikazivanja, bioskopsko ostvarenje o muzičaru i pevači Tomi Zdravkoviću pogledalo je više od 620.000 ljudi!

Poređenja radi, “Južni vetar” je ukupno ostvario 618.415 gledalaca, što ga je svrstalo na treće mesto najgledanijih srpskih filmova svih vremena. Odmah posle ostvarenja “Mi nismo anđeli 2” (657.143) i “Zona Zamfirova” (1.080.857). Moglo bi se očekivati da će “Toma” do kraja nedelje postati drugi najgledaniji domaći film svih vremena. Ukoliko se ovaj trend bude nastavio narednih nedelja, velike su šanse da prestigne i ostvarenje Zdravka Šotre.

“Toma” se već upisao na lidersko mesto po gledanosti u prvoj nedelji prikazivanja sa više od 100.000 gledalaca! Baš kao i u posećenosti u jednom danu (2. oktobar) sa 35.000 gledalaca!

Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u ulozi Tome Zdravkovića izazvalo je veliku popularnost i još veću bujicu emocija svakog gledaoca. Film “Toma” prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život raskošno dočarali glumci Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, baš kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Foto Aleksandar Kujučev

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement