Connect with us

SAPUNICE

Turski mediji bruje: POMIRILI SE Bige Onal i Aras Bulut Ijnemli! Evo šta oni kažu o tome!

Posle šest godina Bige Onal rastala se od Arasa Buluta Ijnemlija, ali izgleda da su se ovih dana pomirili

Published

on

Turski glumački par Bige Onal i Aras Bulut Ijnemli, koji su pre nekoliko meseci raskinuli šestogodišnju ljubavnu vezu, ponovo su zajedno. Iako nema zvanične potvrde da su se pomirili, turski mediji pišu da su se Bige i Aras nedavno sreli i da su obnovili romansu.

Selin iz serije “Pokucaj na moja vrata”, koja se prikazuje na TV Prva, i princ Bajazit iz legendarne melodrame “Sulejman Veličanstveni” prekinuli su vezu nedugo posle iznenadne smrti oca Bige Onal. Aras je sve vreme bio uz plavokosu glumicu u tužnim trenucima, nije se razdvajao od nje i tokom sahrane. I dok su se njihovi obožavaoci nadali da će uskoro slaviti njihovo venčanje, kao grom iz vedra neba “opalila” ih je vest da su Bige i Aras raskinuli.

Bige Onul u depresiji

Mada nisu javno govorili o razlozima prekida veze, šuška se da je Bige upala u emotivnu krizu posle očeve smrti i da Aras, koliko god se trudio da joj pomogne, nije uspeo da je vrati normalnom životu. Raskid je bio neizbežan. To je dodatno potreslo Bige Onal, kojoj se kao rame za plakanje našla Hande Erčel – ljuta rivalka Eda iz serije “Pokucaj na moja vrata”.

Međutim, kako sada stvari stoje, izgleda je Aras shvatio da bi bila velika šteta da šest godina duge veze tek tako “pokloni” prošlosti. On i Bige su se nedavno sastali i izgladili odnose, a, navodno, odlučili su da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

Na pitanje da li su se Bige i Aras pomirili, njihovi agenti za odnose sa javnošću nisu hteli da odgovore, ali ni da demantuju ovu vest. Sva je prilika da je ćutanje ovog puta potvrdan odgovor.

BONUS VIDEO: EMOTIVAN RASTANAK – Ada Kanački uputila poslednje zbogom

Foto Instagram

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement