Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA: Finale prve sezone otkriva TRI velike TAJNE! Evo i koje! (VIDEO)

Ko je u stvari Maca i u kakvoj je vezi sa Crnim Magom? Ko je Vučur? Ivana nije bacila čini Emiliji?

Published

on

Serija „Pevačica“ u pretposlednjoj epizodi napokon daje obrise istini. Tajne se polako otkrivaju. One za koje mi kao gledaoci nismo znali, ali i one koje su postojale među junacima serije. Emilija je dobro predosetila. Maca se krije iza svega. Ona je ta koja je Emiliju navela da ode kod Crnog maga i koja je sarađivala sve vreme sa njim.

Maca je kriva za sve!

Videli smo da se Crni mag i Maca dobro poznaju. Macina tajna skrivena je na porodičnoj slici koju Crni mag drži na zidu svoje sobe. Ispostavlja se da Maca nije ta za koju se predstavlja. Na fotografiji je Macina porodica. Crni mag u stvari štiti nju.

Ko je Vučur?

Veliku istinu saznali su i Rade i Bojan. To je istina koja ih je ponovo spojila. Velja im je posle godina ćutanja konačno priznao. Švaba nije stradao jer je došao da zaštiti Bojana. Za njegovu smrt kriv je Vučur (u seriji ga glumi Kosta Vujić) zbog kog je bio ucenjen, a kog je on te večeri planirao da ubije. Ono što on nije znao jeste to da će i Maja biti ubijena. Postavlja se pitanje ko je Vučur?

Ivana nije bacila crnu magiju Emiliji!

Na kraju otkrivamo i Ivaninu tajnu. Ona je bila ta koja je naterala majku da odu kod Vlajne. Želela je da po cenu svega uspe, i tu cenu je na kraju i platila. Životom. U poslednjim kadrovima vidimo da Vlajna u slici drži Vladinu sliku. Ali ne vidimo ništa što bi je povezalo sa Emilijom. Ona nije bacila crnu magiju Emiliji. Ona njoj jeste jer ju je Maca prevarila.

Da li je Maca ta koja je nešto imala protiv Ivane? Ko je u stvari na fotografiji Macine porodice?

Foto Printskrin

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

 

 

Advertisement