Connect with us

Domaće serije

Nela Mihailović otkriva da li ćemo je gledati u nastavku serije KALKANSKI KRUGOVI!

Kalkanski krugovi – hoće li Zabran izlečiti Danicu?

Published

on

Glumica Nela Mihailović ove jeseni radi punom parom. Trenutno je gledamo u glavnoj ulozi u projektu „Kolo sreće“,  a stigla je da zaigra i u „Feliksu“, koji se od prošlog ponedeljka, 4. oktobra, emituje na Kurir televiziji. Naravno, svi iščekujemo nastavak serije „Kalkanski krugovi„.

Sjajna nova humoristička serija nastala po romanu Vladimira Kecmanovića ponovo je Nelu spojila s Tihomirom Stanićom.

– Imala sam samo dva dana snimanja. Dobila sam poziv reditelja Đorđa Stanimirovića, s kojim sam sarađivala na projektu „Preživeti Beograd“. On je u međuvremenu postao drag saradnik i prijatelj. U karijeri sam puno radila s Tihomirem Stanićem i Danicom Maksimović, pa nije bilo dileme treba li to da prihvatim ili ne – kaže Nela, i dodaje da je njena uloga veoma inspirativna:

– Nije prvi put da igram žene iz Crne Gore. Volim te likove i to sam radila s Milanom i Mimom Karadžićem u serijama „Budva na pjenu od mora“ i „Biser Bojane“ i poslednjoj „Preživeti Beograd“. Ovo mi je četvrta Crnogorka, a kako oni na 20 kilometara imaju drugačiji akcenat, to je za mene bilo veoma uzbudljivo i zahtevno zbog akcenta. Ekipa je bila uigrana, a ja sam se brzo uklopila. Bilo mi je lepo na snimanju.

Glumica kaže da nema korene iz Crne Gore.

– Nikakve, jedino sam se udala za čoveka koji je poreklom iz Crne Gore, ali je rođen u Srbiji. Verovatno mi je zato uzbudljivo, jer kad krenete u taj akcenat, lik već dobije svoj karakter.

Nela otkriva da nije čitala roman „Feliks“ i dela Kecmanovića.

– Nisam stigla u svom ovom haosu. Međutim, on kao scenarista piše pitko i lako je za igranje. Kecmanović je pisac koji zna da napiše dijalog, što je odlika svakog dobrog scenariste.

Glumica se dotakla saradnje sa Tihomirom Stanićem:

Tiku poznajem čitav svoj glumački vek. Prvu svoju dramu „Golubovićeva apoteka“ sam uradila s njim. Sretali smo se u pozorištu. On je moj Don Žuan, a ja sam njegova Elvira. Imala samo to zadovoljstvo da mu kao član žirija dodelim Gran pri u Nišu za ulogu u filmu „Delirijum tremens“. Naši putevi se 25 godina ukrštaju. Tihomir je ime koje kad čujem u podeli, uvek se obradujem saradnji.

Gledamo je u seriji „Kolo sreće“. Na pitanje da li joj je teško da nositi celu priču na svojim plećima, Nela kaže:

– Nije mi teret, nego veliko zadovoljstvo. Dar se kod nas valjda podrazumeva. Dobro napisana uloga je prostor koji vam je kao glumcu dat i samo možete da uživate dok stvarate umetničku čaroliju.

Zaplet nove serije je oko novca i dobitka na lutriji. Glumica otkriva šta bi ona uradila kao loto milioner:

– Pomogla bih najbližima, kao i Mara. Ima Mara Raketić tu rečenicu: „Daj da bi ti se vratilo.“ Često je i privatno izgovaram. Novac je tu da nam samo malo olakša život.

Gledali smo je i u „Kalkanskim krugovima“, seriji koja je rađena u produkciji „Fajerflaja“. Uveliko se priča i o drugoj sezoni.

– Moj lik je pao, ali nisam završila svoju ulogu. Preživela sam. Ako bude drugog dela, i Danica bi trebalo da je tu, ali nemam novih informacija.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE!

Foto Promo Telekom

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: Kurir

 

 

Advertisement