Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 113. epizoda: Prošlo je 5 godina! Eda ima ćerku i to krije od Serkana!

Pokucaj na moja vrata 113. epizoda na programu TV Prva je u utorak, 12. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 113. epizoda donosi susret Ede i Serkana posle pet godina! Tokom teške borbe za Serkanovo ozdravljenje, njih dvoje su prošli kroz težak životni period. Posle svega, Serkan se potpuno promenio. Posvetio se poslu, svesno odlažući datum venčanja i odbijajući da ima decu.

Nakon što je shvatila da se Serkan plaši vezivanja, Eda i on raskidaju. Ona odlazi u Italiju i vraća se posle pet godina. Uprkos činjenici da je njihova ljubav snažna kao prvog dana, pauza je promenila mnoge stvari. Eda ima i tajnu koju krije od Srkana.

Serkan odlazi umesto Piril na poslovni sastanak izvan Istanbula. Na putu do hotela sreće devojčicu Kiraz koju odvozi kući. Tu će ga sačekati Eda, koju nije video čitavih pet godina. Eda će poludeti kada shvati da je njenu ćerku dovezao Serkan!

Pokucaj na moja vrata 113. epizoda: Tajna veza

U prvom momentu Serkan će se pitati da li je to zaista ona ili mu se priviđa. A kad se uveri da je Eda stvarna poziva je na kafu u ime starih vremena. Ajdan je i dalje sa Kemalom koji sada insistira da Serkanu kaže da su njih dvoje u vezi. ​

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (113. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO: SMEH DO SUZA – Pančeta i Katarina iz serije „Igra sudbine“ u epizodi VEZANE NA KRATKO

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement