Connect with us

Bioskop

Nakon filma TOMA stiže i serija! Evo kada počinje emitovanje!

Serija TOMA imaće osam epizoda, a evo kada stiže na TV

Published

on

Toma serija

Reditelj i scenarista filma Toma, Zoran Lisinac, ističe da je očekivao ovakav uspeh filma, koji je pogledalo više od 600.000 ljudi.

– Mogu slobodno da kažem da smo očekivali ovako veliki uspeh filma “Toma”. Interesantno je da se sve ovo dešava uprkos koroni. Jednostavno vuče ljude u bioskope i da gledaju film po par puta. To je uvek slučaj sa blokbasterima. Zanimljiva je čitava pažnja koja se daje filmu, zbog toga radim ovaj posao. Na setovima smo jurili sunce, gubili dane, krvarili noćima i drago mi je da sada nekome iz publike znače tih dva i po sata. Možda ih na neki način sve to inspiriše – kaže Lisinac.

Lisinac je pisao jednu od najtužnijih scena u filmu koju su nazvali “Za Ljiljanu”.

– Pisao sam celu tu scenu “Za Ljiljanu”. Ljudi su plakali dok je još bila napisana. Sećam se da sam scenu poslao Bjeli dok je bio u Austriji. Tada se rasplakao, a ja sam ga tešio da je to sve zbog nadmorske visine, kaže kroz smeh, dodajući da je film trebalo da ostane bez te scene.

– Razmišljali smo da izbacimo tu scenu, jer je pretila da skloni svu pažnju sa glavnog junaka. Međutim, na našu radost scena je ostala i to je svakako jedna od dražih. Čitava scena “Za Ljiljanu” je moja fikcija. Imali smo sa jedne strane doktora, sa druge njegovu ženu. Sasvim spontano je sve nastalo. Doktorova žena je trebalo da se zove Vera, međutim mi smo je nazvali Ljiljana.

Reditelj i scenarista filma o najvećem boemu otkriva i kako će izgledati Tomin život kada se pretoči u seriju. On objašnjava da će se serija razlikovati od filma.

– Serija ima 8 epizoda, obuhvata sve Tomine žene. Prati njegov život mnogo temeljnije, 400 minuta materijala će biti u tome. Emitovanje će početi sredinom jeseni – otkriva Lisinac.

BONUS VIDEO OTKRIVAMO: Ovo su NAJGLEDANIJI domaći filmovi svih vremena!

Izvor Film i TV

Izvor filmitv.rs/Blic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement