Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 117. epizoda: Serkan priređuje Edi romantičnu večeru! Ali, jedan poziv upropastiće sve! (VIDEO)

Pokucaj na moja vrata 117. epizoda na programu TV Prva je u ponedeljak, 18. oktobra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 117. epizoda (ponedeljak, 18. oktobar): Serkan na sve načine pokušava da se ponovo približi Edi. I dalje je voli, kako prvog dana, i želi da se pomiri sa njom, ali i da sazna oseća li ona isto prema njmu.

U to ime, priređuje Edi romantičnu večeru. Na trenutak ona počinje da se opušta, a tek kada shvati da je Serkan negovao cveće koje je ona svojevremeno posadila – sva će se rastopiti. Taj trenutak pokušaće da iskoristi Serkan.

Pokucaj na moja vrata 117. epizoda: Jedan poziv menja sve!

U trenutku kada je pokušao da je poljubi, Edi će zazvoniti telefon. Kiraz se zaželela majke i poželela je da je čuje. Eda joj se obraća nežnim rečima, a Serkan tumači da joj se javlja momak.

Romantična večera je upropašćena. Serkan odvozi Edu kući, ali na pola puta njih dvoje se posvađaju i ona zahteva od njega da stane kako bi izašla iz automobila. Da li je ovo definitivan kraj njihove ljubavi?

Popularna turska serija “Pokucaj na moja vrata” (117. epizoda) je priča o mladiću i devojci koji se pretvaraju da su vereni. Da li će se njihov dogovor završiti nakon dva meseci, koliko bi trebalo da traje lažna veridba? Ili će ugovoreni odnos prerasti u pravu ljubav?

Glavne uloge u seriji igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO Igra sudbine 342. epizoda: Matija saznaje da je Sofija abortirala njegovo dete! Sledi ŠOK!

Foto Printscreen

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement