Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Sofija je SLOMLJENA! Priznala je Matiji da ga VOLI? Hoće li on preživeti? (VIDEO)

Da li je Matija čuo Sofijino priznanje?

Published

on

Igra sudbine, kako to obično biva – ne može da miruje ni dana. U nastavku nam donosi veliki šok koji će prouzrokovati nove zemljotrese i turbulencije u univerzumu Kanačkih. Neće biti lako Adi kada sazna ono što će nam doneti Igra sudbine 345. epizoda.

Kao što smo videli, Matija će imati neočekivanu posetu. Iako je Ada Kanački strogo zabranila da se bilo ko osim članova porodice približi Matijinoj sobi, Sofija Šubarević je, naravno, uspela da prođe sve granice, carine i barijere.

Sofija je uspela da se dokopa Matijine sobe. Koji je njen plan? Šta ona želi od Matije? Saznaćemo uskoro. A Matija i pre nas. I to na najgori mogući način. Sofijina poseta žestoko će uzdrmati Matiju. Do te mere da će on izgubiti svest. I baš u tom trenutku kada Matija bude ležao na postelji u nesvesnom stanju, Sofija će pokazati svoje pravo lice.

Emocije će je slomiti, a tada će na videlo izaći i njena prava osećanja prema Matiji. Jedno “Volim te” koje bi Matija baš voleo da čuje otrgnuće se sa Sofijinih usana i iz Sofijine duše.

Da li će iko čuti njeno priznanje?

A šta nam donosi igra sudbine 345. epizoda?

Igra sudbine 345. epizoda koja će zavrteti naš svet u četvrtak 21. oktobra od 20.00 na TV Prva, ovog puta će ga stvarno dobro uzdrmati. Iz korena.

Ada je rešena da uništi Brunera. Vreme je da se stari lisac satera u rupu iz koje je izašao. Pitamo se hoće li mu se na tom putovanju pridružiti još neko. Međutim, Ada nije sama. Vukašin joj dodatno popravlja raspoloženje. Kaže da je obavešten da će Bruner upravo u trenutku dok razgovaraju, u zatvoru primiti neočekivan paket.

Da se ne biste dalje pitali šta će biti u paketu, rešavamo vam dilemu odmah. „Paket“ stiže, a u paketu je – Zvonimir. Kojim povodom i u angažmanu. To najbolje zna Vukašin. A mi donekle sumnjamo da će Zvonko i Bruner sada biti cimeri? Na taj način, Ada bi mogla da prati svaki Brunerov pokret. Znala bi ko mu donosi i kakve informacije. Kako li će Bruner reagovati na novo iznenađenje.

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement