Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo: Evo KO će biti KNEZ MIHAILO u seriji „Što se bore misli moje“!

Evo koji glumac će dočarati lik čuvenog srpskog vladara

Published

on

Što se bore misli moje„, naziv je serije o poslednjim danima koje je pred atentat doživeo knez Mihailo, a koju kao reditelj potpisuje Milorad Milinković. Serija će imati pet epizoda od 50 minuta. Producenti serije su „Telekom Srbija“ i producentska kuća Bombona.

U roli kneza Mihaila gledaćemo Dragana Mićanovića, a uz njega u seriji se pojavljuju Nataša Ninković, Nebojša Dugalić. Zatim, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Zoran Cvijanović, Olga Odanović, Aleksandar Srećković… Tu su i mladi glumci Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić

Dragan Mićanović knez Mihailo

– Svakoj ulozi se trudim da pristupim sa potpunom odgovornošću. Tako sam učen i vaspitavan. Nema prevelike razlike u tom pristupu da li da igram istorijsku ličnost kao što je sada knez Mihailo ili Engleza.

– Tek smo krenuli, ali da je izazovno jeste. Uz sve to je inspirativno jer se radi o političkom tileru. Nadam se da će imati uspeha – ističe on.

Inače, osim kao kneza Mihaila, Mićanovića, će domaća publika imati prilike da gleda i kao Mihajla Pupina.

– Čim smo dogovorili detalje u vezi sa mojom ulogom Mihajla Pupina, poželeo sam da posetim Idvor i obiđem njegovo rodno mesto i lokalitete koji se tamo nalaze. Koliko je voleo Idvor govori i činjenica da se naučnik predstavljao kao Mihajlo Idvorski Pupin. Kustosi su bili fenomenalni, saznao sam mnogo zanimljivih informacija o ovom naučniku svetskog glasa. Međutim, moram da priznam da bih voleo da je mnogo uređenije, jer Pupin to zaista zaslužuje. Ipak, nadam se da ćemo mi, kroz snimanje serije i druge aktivnosti koje planiramo, uspeti da doprinesemo da ovo mesto bude još uređenije – rekao je Mićanović koji je zbog uloge morao da promenio lični opis.

BONUS VIDEO Serija BRANILAC 6. epizoda: Dvostruko ubistvo u Mačvi

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement