Connect with us

Domaće serije

Otkrivamo: Evo KO će biti KNEZ MIHAILO u seriji „Što se bore misli moje“!

Evo koji glumac će dočarati lik čuvenog srpskog vladara

Published

on

Što se bore misli moje serija Knez Mihailo
Printskrin

Što se bore misli moje„, naziv je serije o poslednjim danima koje je pred atentat doživeo knez Mihailo, a koju kao reditelj potpisuje Milorad Milinković. Serija će imati pet epizoda od 50 minuta. Producenti serije su „Telekom Srbija“ i producentska kuća Bombona.

U roli kneza Mihaila gledaćemo Dragana Mićanovića, a uz njega u seriji se pojavljuju Nataša Ninković, Nebojša Dugalić. Zatim, Miloš Timotijević, Tamara Krcunović, Zoran Cvijanović, Olga Odanović, Aleksandar Srećković… Tu su i mladi glumci Luka Grbić, Jana Ivanović, Maja Čampar, Stojša Oljačić

Dragan Mićanović knez Mihailo

– Svakoj ulozi se trudim da pristupim sa potpunom odgovornošću. Tako sam učen i vaspitavan. Nema prevelike razlike u tom pristupu da li da igram istorijsku ličnost kao što je sada knez Mihailo ili Engleza.

– Tek smo krenuli, ali da je izazovno jeste. Uz sve to je inspirativno jer se radi o političkom tileru. Nadam se da će imati uspeha – ističe on.

Inače, osim kao kneza Mihaila, Mićanovića, će domaća publika imati prilike da gleda i kao Mihajla Pupina.

– Čim smo dogovorili detalje u vezi sa mojom ulogom Mihajla Pupina, poželeo sam da posetim Idvor i obiđem njegovo rodno mesto i lokalitete koji se tamo nalaze. Koliko je voleo Idvor govori i činjenica da se naučnik predstavljao kao Mihajlo Idvorski Pupin. Kustosi su bili fenomenalni, saznao sam mnogo zanimljivih informacija o ovom naučniku svetskog glasa. Međutim, moram da priznam da bih voleo da je mnogo uređenije, jer Pupin to zaista zaslužuje. Ipak, nadam se da ćemo mi, kroz snimanje serije i druge aktivnosti koje planiramo, uspeti da doprinesemo da ovo mesto bude još uređenije – rekao je Mićanović koji je zbog uloge morao da promenio lični opis.

BONUS VIDEO Serija BRANILAC 6. epizoda: Dvostruko ubistvo u Mačvi

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement