Connect with us

Domaći film

HIT! TOMA konačno stiže na male ekrane! A evo i KADA i na koju TELEVIZIJU!

Toma nas je sve oduševio na velikom platnu, a sada konačno stiže i na TV

Published

on

Toma je spremio još jedno iznenađenje za sve fanove filma. 

Sve filmofile i ljubitelje narodne muzike obradovao je najnoviji film o jednom od najvećih boema sa ovih prostora – Tomi Zdravkoviću. Novo delo Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca za kratko vreme privuklo je veliku pažnju javnosti. Takozvani impresionistički portret Tome Zdravkovića publici je prikazao početke jednog od najvećih srpskih muzičara, ali i vrhunac njegove slave.

Isprepletan pričom o ljubavi i prijateljstvu, film „Toma“ malo je koga ostavio ravnodušnim.

Jedan od najpopularnijih filmova današnjice, mnogi su porhilili da pogledaju na velikom bioskopskom platnu, kako bi doživeli lik i delo Tome Zdravkovića.

Međutim,  zbog trenutne situacije vezane za pandemiju veliki deo građana i dalje nije odgledao ovo umetničko delo. Upravo iz tog razloga, kompanija Telekom Srbija pružila je mogućnost gledanja ovog vanvremenskog filma iz udobnosti svog doma svim korisnicima mts televizije (Iris televizija) i Supernove. Ovaj filmski hit biće dostupan od 1. novembra u video klubu.

Za muziku u filmu bio je zadužen Željko Joksimović, dok su glavni glumci poput Milana Marića, Tamare Dragičević, Petra Benčine, Pauline Manov, Andrije Kuzmanovića i drugih verodostojno prikazali duh vremena u kojem je stvarao boem Toma Zdravković.

BONUS VIDEO Igra sudbine: Otkrivamo ko je Olga i zašto se vratila!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement