Connect with us

Emisije

Ja volim Srbiju (7. novembar): Takmičari su dve pevačice, glumica i tri voditelja

Nova epizoda kviza “Ja volim Srbiju” je u nedelju, 7. novembra, od 21.00 na RTS 1

Published

on

U ovonedeljnoj epizodi omiljenog porodičnog kviza “Ja volim Srbiju”, koji je na programu RTS 1 u nedelju, 7. novembra, od 21.00, tim od tri dame – dve pevačice i glumice, nadmetaće se u znanju sa ekipom trojice novinara – voditelja nove emisije “Avantura Srbija”.

Uz podršku kapitena timova i publike, poznata TV lica potrudiće da odgovore na raznovrsna pitanja o Srbiji – njenoj kulturi, istoriji, geografiji, muzici, sportu i nauci.

Crveni tim čine voditelji nove RTS-ove emisije “Avantura Srbija”: Dušan Radenković, Stefan Bendić i Stefan Popović. A plavi tim: pevačice Saška Janković i Zorana Pavić i glumica Biljana Vranješ.

Dva tima poznatih, nadmetaće se kroz sedam igara i šest muzičkih rundi, što obećava još jednu veoma uzbudljivu, duhovitu i do samog kraja neizvesnu epizodu, punu preokreta… u kojoj ćete sigurno i vi uživati!

Voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” je Dragana Kosjerina. Kapiten plavog tima je dr. Nele Karajlić, a crveni tim predvodi Nenad Okanović. Specijalni gost u muzičkoj rundi je i Arnaud Humbert iz Francuske.

BONUS VIDEO Igra sudbine 353. epizoda: Višnja saznaje loše vesti o bebi! Da li je živa?

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement