Connect with us

STARS

KUĆA GUČI Lejdi Gaga u filmu ista SEKA SABLIĆ iz serije „Srećni ljudi“! Pogledajte FOTO!

Bila je Kurčubićeva desna ruka, a sada je gledamo u filmu o Gučijevima!

Published

on

Kuća Guči, iliti Kuća Gučijevih, iliti samo Gučijevi podelila je javnost oko verodostojnosti prikaza čuvene „modne porodice“. Lejdi Gaga ovih dana je glavna tema u medijima širom sveta, i to zbog uloge Ledi Guči u filmu “Kuća Guči”. Kako prenose domaći mediji, u ovom filmu ona igra ozloglašenu Crnu udovicu Patriciju Ređani, koja je naložila ubistvo supruga, vlasnika italijanske modne imperije.

Na društvenim mrežama u regionu, zbog fotografija čuvene pevačice iz filma, piše se kako Lejdi Gaga liči na našu čuvenu glumicu Seku Sablić.

Naime, Seka Sablić je pre skoro tri decenije briljirala kao histerična sekretarica Marijana u kultnoj seriji „Srećni ljudi“.

Salve smeha pratile su svaki kadar u kome se pojavljivala, a dobro se sećamo i živopisnih stajlinga, natapirane frizure, načina na koji se šminkala i žustrih prepirki sa šefom Despotovićem.

Videli smo trejlere i fotografije sa snimanja filma “Kuća Guči”, a mnogi su primetili upadljivu sličnost sa Sekinom čuvenom ulogom.

Odećom koja je bila aktuelna početkom devedesetih, ali i izgledom, pevačica je od glave do pete podsetila na Seku Sablić u ulozi Marijane, piše Puls online.

 

 

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Izvor: filmitv.rs/Puls online

Advertisement