Connect with us

STARS

KUĆA GUČI Seka Sablić se oglasila povodom poređenja sa Lejdi Gagom!

Evo šta je poručila svetskoj divi!

Published

on

Kuća Guči neočekivano veliku pažnju izazvala je u Srbiji, naravno, zbog detalja koji nemaju veze sa filmom. Bar ne u potpunosti. Naime,  poslednjih dana na društvenim mrežama kruže fotografije na kojima se poredi izgled, a pre svega stajling, naše čuvene glumice Seke Sablić i svetski poznate pevačice Lejdi Gage.

Kao što smo o tome već pisali OVDE, Lejda Gaga, prema mišljenju mnogih  iz filma “Kuća Guči” na kojima njen stajling neodoljivo podseća na stil Seke Sablić koji je imala prilikom igranja u seriji „Srećni ljudi“, kao i na filmu „Maratonci trče počasni krug“.

Pored samih kostima, Seka i Gaga podsećaju jedna na drugu čak i stavom, celokupnim izgledom, imaju slične frizure, pa i poneki modni dodatak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Da je sličnost neverovatna svedoče brojna deljenja ovih fotografija, kao i lajkovi i komentari korisnika socijalnih mreža. A bez odgovora na poređenja nije ostala ni Seka Sablić.

– Videla sam slike, ali da vam kažem, to je samo slučajnost. Ko je ona uopšte, pevačica i glumica, jel tako? Pa ne znam šta bih vam rekla samo na osnovu fotografija koje sam videla preko mobilnog telefona. Ima nekih sličnosti, ali meni je to apsurdno i smešno. To je bilo u ovoj našoj maloj zemlji, pre ko zna koliko godina… Mogu da kažem samo da sam sebi sada jako lepa na tim slikama, ne mogu da verujem da sam bila toliko lepa. Baš sam ostala u šoku kada sam videla te fotografije – rekla je poznata glumica.

Inače, kostimi u novom filmu koji obećava rušenje svih rekorda gledanosti, inspirisani su italijanskom modom, koja je bila jako zastupljena i na našim prostorima tokom 80 i 90-ih godina prošlog veka. Takođe, većina njih pripada arhivama upravo modnog brenda Guči, dok su ostali inspirisani stilom glavne junakinje koju tumači Lejdi Gaga – Patricije Regiani, supruge Mauricija Gučija (Drivera), unuka osnivača brenda Guči i poslednjeg pripadnika slavne porodice koji je bio ne čelu ovog brenda.

Premijera filma očekuje se  24. novembra 2021. godine, a osim Lejdi Gage u njemu ćemo gledati Al Paćina, Džerada Leta, ali i Džeremi Ajronsa. Reditelj filma je Ridli Skot.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO 2 UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO 3 UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor Film i tv/ 24sedam

Advertisement