Connect with us

Strane serije

Disney plus – Stižu nove Marvel serije! EVO ŠTA ćemo uskoro gledati!

Published

on

Disney plus je nedavno najavio nove Marvelove serije, kao i nove sezone nekih starih serija.

X-Men ’97

Popularna animirana serija “X-Men” se vraća. “X-Men ’97” će biti nastavak popularne animirane serije iz devedestih, koja je imala pet sezona na Foksu od 1992. do 1997.

Beu Demajo će biti glavni pisac. Emitovanje počinje 2023.

 

Spider-Man: Freshman Year (Spajdermen: Brucoš)

Spider-Man: Freshman Year je animirana serija u kojoj pratimo Petera Parkera na putu da postane Spajdermen u Marvel svetu. Ovo je avantura kakvu nikada nismo videli, i stil koji se bavi samim počecima ovog lika. Ovo je serija u kojem ćemo videti priču o Spajdermenovom poreklu.

Izvršni producent Džef Tramel je glavni pisac.

 

What If…? (Šta ako) – 2. sezona

– Nakon angažovanja Čuvara Multiverzuma da zaustave  to stop Infinity Ultrona, Posmatrač se vraća u drugoj sezoni ove serije da upozna nove heroje, i istraži još više čudnih novih svetova u Marvel Multiverzumu. Reditelj i izvršni producent je Brajan Endrus, a EJ Si Bradli je glavni pisac.

 

Marvel Zombies (Marvel Zombiji)

Nakon premijernog pojavljivanja u petoj epizodi serije “What if’?”, animirani mrtvaci se vraćaju, i to u sopstvenoj seriji. Zasad nije jasno da li će ovo biti spin-off zombi epizode serije “What if?” ili će biti potpuno nevezana za istu. Serija će prikazatio novu generaciju heroja u borbi protiv šireće zombi pošasti. Reditelj i izvršni producent je Brajan Endrus.

Glavni pisac Ej Si Bredli je nedavno izjavio da se priča privodi kraju:

– Oni imaju kamen, imaju i lek, shvatiće.

 

Moon Knight (Mesečev vitez)

Doskora nije bilo dovoljno informacija o “Mesečevom vitezu”. Na sreću, sada se pojavio tizer.

Ovo je akciona avantura u kojoj pratimo pravednika koji pati od disocijativni poremećaj identitetaRazne ličnosti koje u njemu žive guraju ga u smrtonosni rat bogova sa kulisama modernog i drevnog Egipta. Reditelj i izvršni producent je Mohamed Diab, Džeremi Slejter je glavni pisac. Serija stiže na Dizni plus 2022.

She-Hulk

I ovo je serija za koju se nedavno pojavio tizer. Pogledajte Tatjanu Maslani kao She-Hulk, tj. Dženifer Volters, advokaticu koja se specijalizovala za nadljudske pravne slučajeve:

She-Hulk će ugostiti brojne Marvel junake u seriji, uključujući Hulka, koga igra Mark Rafalo, i Abominationa, koga igra Tim Rot. Serija stiže na Dizni plus 2022, a režira je izvršni producent Kat Koiro sa Anom Valiom. Džesika gao je glavni pisac.

 

Ms. Marvel (Gospođa marvel)

Gospođa Marvel je Kamala Kan – šesnaestogodišnja američka pakistanka iz Džerzi Sitija. Perspektivna umetnica, gejmerka, ljubitelj fikcije, veliki fan Osvetnika, a naročito Kapetana Marvela. Ali Kamala se uvek mučila da nađe svoje mesto u ovom svetu – to jest, dok nije dobila super-moći, poput heroja na koje se ugledala. Iman Velani igra Kamalu Kan/Gospođu Marvel. Reditelji i zvršni producenti su Adil El Arbi i Bilal Falah, Mera Menon i Šarmin Obaid-Činoj, a Biša Kej Ali je glavni pisac. Emitovanje počinje na Dizni plusu tokom leta 2022..

 

Echo (Eho)

Neočekivana, ali dobrodošla najava od Marvela. Lik Maje Lopez, tj. Eha će se predstaviti u seriji “Hawkeye” (Oko sokolovo), a igraće je Alakua Koks. Serija predstavlja spin-off serije “Oko sokolovo”, a glavni pisac je Marion Dejr. Snimanje počinje u februaru 2022.

 

I Am Groot (Ja sam Grut)

“Ja sam Grut” je serija u kojoj ćemo gledati odrastanje Gruta u galaksiji i njegove nestašluke među zvezdama. kako je nedavno otkrio Vin Dizel, koji je Grutu pozajmio glas, u ovoj seriji Grut se vraća kući -na Planetu Iks. Reditelj i izvršni producent je Kirsten Lepor.

 

Ironheart

U seriji ćemo gledati Dominik Torn kao Riri Viliams, genijalnog pronalazača koji je napravio najnapredniji oklop još od Ajron Mena.

 

Agatha: House of Harkness (Agata: Kuća Harknesovih)

Ovo je spinoff miniserije “WandaVision” u kojem Katrin Han igra Agatu Harknes. Marvel je seriji dodelio novi mračni naziv. Džek Šafer je pisac i izvršni producent..

 

Secret Invasion (Tajna invazija)

Marvel seriju opisuje kao miks događaja iz raznih Marvelovih priča. U seriji pratimo grupu Skrulsa – bića koja menjaju izgled, a koja su infiltrirana na Zemlji već godinama. Nika Fjurija igra Semjuel L Džekson.

Izvor: Denofgeek.com/Variety.com

Foto: Denofgeek.com

Advertisement