Connect with us

Naša Preporuka

DISNEY nam donosi PREGRŠT novih filmova i serija u 2021! RATOVI ZVEZDA dobijaju ČAK 10 novih NASLOVA! Ali, to nije sve!

Published

on

Kompanija Dizni predstavila je nedavno velike planove. Na sastanku koji je trajao skoro pet sati čelni ljudi Diznija do detalja su razradili plan za ovu 2021. godinu, ali i one koje tek slede. Prema rečima Roberta E. Igera osnovni plan je da svaki deo Kompanije Dizni ima dovoljno kreativnosti, inovativnosti i sredstava da te planove i ostvari.

SOUL – uskoro stiže sjajna animirana DIZNIJEVA I PIKSAROVA DŽEZ avantura sa VELIKOM DUŠOM! Pogledajte TREJLER!

Pa, krenimo redom:

„Ratovi zvezda“ nastavljaju da žive i to kroz deset različitih projekata. Dva će biti spinofovi gledane serije „Mandalorijan“. Zatim su tu posebne priče koje prate stare znance  – C3PO (Sitripio) i R2D2 (Artuditu). Priprema se film „Crveni vod“ (Rouge Squadron) koji će režirati Peti Dženkins (Čudesna žena“). Kuriozitet je i to što će Dženkinsova biti prva dama koja će raditi režiju u 43-godišnjoj istoriji franšize „Ratova zvezda“.

HIT! Nije GOTOVO! Biković ODGOVORIO ĐOKOVIĆU! Šta će NOLE reći na OVO?

Iz „krila“ Diznija stižu nastavci „Ledenog doba“, „Noći u muzeju“, „Dnevnik slabića“ (Diary of the Wimpy Kid) i mnogi drugi. U priči o Pinokiju gledaćemo Toma Henksa, ali i Ejmi Adams u „Začaranima“.

U planu je i serija „Devet savršenih neznanaca“ (Nine Perfict Strangers) čuvenog Dejvida E. Kelija sa Redžinom Hal, Nikol Kidman i Melisom Mekarti.

Nikol Kidman

– Ovo je toliko sočna serija, da niko neće odoleti. Ovo je serija koja ne može da se ne gleda – izjavio je Dejna Valden, čelnik Hulua za koji će serija biti rađena. Hulu je da podsetimo sastavni deo Diznija.

Videćemo i serijal o izdržljivosti na NATIONAL GEOGRAPIC u kojem će glumiti Kris Hemsfort, a režiju potpisuje oskarovac Daren Aronofski. Dizni će nastaviti i sa Marvelovim junacima, kao i Pixarovim delima za najmlađe.

Žigosani u reketu FINALE! Sezona 2, Epizoda 44: Hoće li VOJA uspeti da SPASE klub i fabriku?

Važno je istaći da je Dizni tokom 2020. godine umnogostručio broj korisnika. Sada već mogu da se pohvale zavidnim brojem od više od 78 miliona pretplatnika, na svim svojim platformama. Projekcija je da će do 2025 godine taj broj dostići između 260 i 320 miliona pretplatnika. Iznenađuje i činjenica je da od broja novih korisnika njih 30 posto dolazi iz Indije.

Igra sudbine 216. epizoda – Sofija je SATERALA ADU U ĆOŠAK! Moraće da PRISTANE NA SVE! A evo i KAKO!

Zato i ne čudi podatak da će Dizni u nove projekte samo u 2021. godini uložiti oko 2 milijarde dolara, a do 2024. godine taj iznos biće oko 8,5 milijardi dolara.

Snagu Kompaniji Dizni daje i to što mnoge TV stanice i platforme čine ovu kuću. Tu su svi FOX kanali, zatim HULU, DISNEY +, ESPN, STAR +, NATIONAL GEOGRAPHIC i mnogi drugi.

Foto PROMO

Advertisement