Connect with us

Domaći film

Južni vetar UBRZANJE oborio NOVI REKORD! Evo o ČEMU JE REČ!

Od ove cifre zavrteće vam se u glavi!

Published

on

Južni vetar 2 UBRZANJE i dalje obara sve rekorde. Za manje od mesec dana od početka bioskopske distribucije film je pogledalo više od 600.000 gledalaca.

Interesovanje koje prati ovaj blokbaster svakim danom je merljivo u neverovatnim ciframa – karte za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, live prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je pola miliona gledalaca dostigao za samo dve nedelje.

Ekipa filma je u Kragujevcu dodelila nagradu 600.000 gledaocu, koji je baš kao i prethodni nagrađeni dobio mogućnost da učestvuje na snimanju serije „Južni vetar“.

I prvi deo ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabeležen kao ubedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.

Reditelj ovog kultnog ostvarenja je Miloš Avramović, a glumačku ekipu „Južnog vetra 2 – Ubrzanje“ čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

VIDEO Ubrzanje: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement