Connect with us

Emisije

Zvezde Granda: Evo koja pevačica će zameniti Anu Bekutu u žiriju! Ovo se Ceci neće nimalo dopasti!

U emisiji “Zvezde Granda” stvari će se prilično zakomplikovati njenim dolaskom!

Published

on

Pevačica Ana Bekuta, koja je ujedno i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, odlučila je da se povuče iz javnosti nakon smrti svog partnera Milutina Mrkonjića, o čemu je obavestila Sašu Popovića, ali i celu javnost.

– Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno – saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

Popović je odmah počeo da joj traži zamenu za emisiju “Zvezde Granda”, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je, navodno, da Bekutu zameni njena kuma Mira Škorić.

Dolazak Mire u žiri izazvao bi veliku buru, jer nije u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović, koja joj je bila najbolja prijateljica duže od 20 godina. Pre nekoliko godina na njihovo prijateljstvo stavljena je tačka, a Škorićeva se brže bolje sprijateljila sa Cecinom ljutom rivalkom Jelenom Karleušom.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Advertisement