Connect with us

Top Story

Zvezde Granda – Evo su NOVA PRAVILA! Popović više nije PRODUKCIJA, već ima OVU ULOGU!

Published

on

“Zvezde Granda” vraćaju se ove subote sa 15. sezonom na TV Prva, sa novim članov žirija i novim pravilima.

Tokom prvog kruga, u trajanju od 10 emisija, žiriju će se predstaviti 210 kandidata. Oni se nikada do sada nisu pojavili na velikoj sceni. U nekom od narednih krugova novoizabranima će se pridružiti i 40 kandidata iz prošle sezone koji nisu došli do finala – a ostavili su pečat u takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

Kao i u prethodnoj sezoni emisije “Zvezde Granda” – tokom prvog kruga ispred žirija će se naći zid kako ne bi mogli da vide kandidate. Samo na osnovu njihovog pevanja davaće da ili ne.

– Uveli smo i panik i antipanik tastere. Znači, ukoliko kandidat dobije svih 6 “NE” žiri pritiska panik taster i muzika se zaustavlja. To znači da kandidat automatski ispada, osim u slučaju da ja želim da zadržim tog kandidata. Tada mogu da pritisnem antipanik taster i pustim ga da otpeva pesmu do kraja. Faktički, ja sam u ovoj sezoni sudija, a ne produkcija – rekao je Saša Popović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

– Međutim, kada je reč o broju potvrdnih glasova i izboru mentora, situacija je nešto drugačija odnosu na prošlu sezonu. Samo kandidat koji dobije svih šest “DA” može da bira mentora. Ukoliko dobije 5, 4 ili 3 glasa ja odlučujem kod kog mentora će ići kandidat. A mogu da mu dam i da bira. Odluka je samo na meni. Kandidat koji dobije 2, 1 ili nijedan glas automatski ispada, osim ako ga produkcija ne poželi u svom timu – objasnio je Popović.

Foto Promo/Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Zvezde Granda

Advertisement