Connect with us

Featured

CECA Ražnatović DOBIJA svoju SERIJU?! NEĆETE VEROVATI koja PEVAČICA bi mogla da je GLUMI…

Published

on

Ceca Ražnatović bi zbog burnog života mogla da završi kao junakinja filma ili TV serije. Njeni obožavaoci smatraju da bi taj projekat bio pun pogodak, a isto to mišljenje deli i Cecina ćerka Anastasija Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – IGRA SUDBINE donosi NOVI ŠOK! Ada Kanački na METI SNAJPERISTE? Evo KO će UMRETI umesto NJE!

– Jesam, razmišljala sam u više navrata. Mislim da to ne bi moglo da stane u film, pre u neku seriju. Život njen je baš onako bogat, sa mnogo iskustava, tako da to ne bi moglo da stane u film – ispričala je Anastasija, a potom dodala i da li se može očekivati da ona bude deo takvog projekta.

PROČITAJTE JOŠ: ZLATNI DEČKO – Uskoro STIŽE novi JUŽNI VETAR! Saznaj SVE o filmu i seriji o MRAČNOJ STRANI FUDBALA! (VIDEO)

– Nikad ne reci nikad, možda nešto i planiram, šalim se – dodala je ona.

S obzirom na to da je postao trend da se pevačice oprobaju u svetu glume, Anastasija to podržava:

PROČITAJTE JOŠ: Zvezde Granda – Evo su NOVA PRAVILA! Popović više nije PRODUKCIJA, već ima OVU ULOGU!

– Okej mi je, apsolutno, to što su moje koleginice angažovane u svetu glume. Ali kada je neko talentovan za to, jer kad nije, onda uništi sve.

https://www.instagram.com/p/CT459HnMTR8/

Na pitanje kakve utiske je Ceca Ražnatović ponela sa snimanja prve emisije “Zvezde Granda”, Anastasija je dala pozitivan odgovor:

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Crna magija iz serije PEVAČICA utiče na život Milice Pavlović? Maler za malerom! EVO o ČEMU je reč!

– Rekla mi je da joj je bilo prijatno i da je uživala, smejala se i da misli da će biti odlična sezona – rekla je Anastasija i istakla da je majku podržala u toj odluci:

– Podražala sam je kada je trebalo da donese odluku da bude deo žirija “Zvezda Granda”. Treba malo promeniti energiju, ona je neko ko je najbolji u svom poslu, definitivno. Mislim da može mnogo da pomogne kandidatima i da donese pravu odluku. Jednostavno, od koga bolje učiti nego od najboljeg – rekla je Anastasija.

Foto Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/24sedam

Advertisement